Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Azonnal jelenteni kellett a budapesti iskolában, ki hiányzik hétfőn

14

Egy szülő szerint egy XIII. kerületi általános iskolában elég komolyan vették a tegnapi hiányzást.

Forrás: Facebook

Egy szülőtől úgy tudjuk, hogy egy XIII.kerületi általánosi iskolában minden osztályban összeírták a tegnapi hiányzókat, és a listát egy-egy diáknak azonnal fel kellett vinnie az igazgatóhoz.

hirdetés
hirdetés

Az angyalföldi iskolában volt olyan osztály, ahol mindössze két gyerek volt. Az óra közepén rádión szóltak az osztályoknak.

Több forrásból is úgy értesültünk, hogy egyes tankerületekben bekérték a tegnapi hiányzók listáját az intézményvezetőktől.

Az erről szóló délelőtti cikkünket itt találjátok. Itt pedig arról írtunk, hogyan próbálják meg a szervezők összeszedni a résztvevők létszámát.

A Klik továbbra sem válaszolt arra a kérdésünkre, hogy készítettek-e kimutatást a hiányzókról, vagy egyáltalán terveznek-e ilyesmit. Amint ezt megteszik, közöljük.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (14) , melyek közül a legfrissebbek:

post

Kíváncsi lennék, hogy ez a Páricsi egy létező személy, akinek ilyen SS-kápó személyisége van, vagy fizetett kormánypárti blogger???

Tass Gyula

részlet palkovics 2017-ben kiadásra kerülő tankönyvéből : ha mészáros bácsi napi 2 milliót lopna és vajandris bácsi évi 10 milliárdot lopna,meg gerencséri bácsi 55 milliárdot lopna,akkor orsós bácsinak mennyi beteget kell meggyilkoltatni,hogy 1 év múlva is folytatni tudják ??????

Tass Gyula

orbán viktornak a felméréssel 2 célja va 1.) beépíteni a rettegést a pólusainkba 2 Elterelni a figyelmet arról az 1391 hektár földlopásról,amit egy strómannal hajtatott végre

Anna117

Páricsi még a neve is borzalmas. Ha ennyire a WC-hez kötődik, lehet, hogy bele való ő is!

Anna117

Én is elmondom mit kéne tenni: Páricsi Károlyt kellene összeírni, és megnevelni, jól megbüntetni, az összes szülő WC-it pucoltatni vele ( élete végéig), aztán mint a diktatúrában szokás ellehetetleníteni teljesen, esetleg még sok minden mást is el tudnék képzelni egy ilyen satnya agyú esetében, amit a diktatúrában szoktak tenni. Ezt kéne tenni, az összessel, aki ennyire veszélyeztető tényező a demokráciára nézve, amiért ők ennyire alantas módon akarnak másoknak rosszat, azt velük kellene mind megtenni!
Egyébként lehet, hogy most is csak WC-ket pucol, a gondolkodásából kiindulva. Gondolom vonzódhat a WC pucoláshoz!

Németh Dezső

kalkula; No problemo, de sötétben, erőteljes szürkehályogtól befolyásolva írtam a véleményemet. Neked is hasonló jókat kívánok !... Jövő héten megyek szemorvoshoz az operációm miatt... Ám én csak egy amatőr hozzászóló vagyok, akik meg a cikket írják, állítólag profik, és "értenek" a dolgukhoz... De: soha nagyobb örömöd ne legyen az életben !...

Kamupipőke

durcás kismalac!

Jó bizony! Mert a legsötétebb diktatúrára azért emlékeztet téged, mert ez a legsötétebb diktatúra ( a diktatúrák sötétségének mértékét általában a környezet árnyalatához kell viszonyítani)! És ha ebben a hatalom ki meri mondani, hogy jól összelistázom a gyerekeidet, hadd tudd, hol a helyed, akkor bizony két választása van a szülőnek: vagy hozzáidomítja a porontyát ehhez a diktatúrához, vagy fellép ellene, de akkor a gyerek is bele lesz keverve!

durcás kismalac

Nem tudom megítélni, hogy jó volt a távol tartani a gyerekeket, helyes volt e a tiltakozás ilyen megvalósítása. De...., összeírni, listázni a távollévőket, ezzel megfélemlítést kelteni, esetleg retorziók alkalmazására felhasználni, nos ez a legsötétebb diktatúrákra jellemző.Nem hiszem hogy egy tisztességes fideszes is egyetérthet ezzel, és ne szégyenkezne miatta.

kalkula

Hát Dezső, nálad sem oszthatott szorozhatott sokat, hogy voltál-e iskolában vagy sem.

Pityu Jozsi

Páricsi Károly
Szerencsére nem sok van belőletek!
Rossz lenne a középkorig visszasüllyedni!

Horváth Gábor 01

Tisztelt Páricsi Károly!
Nekem gyerekem van, és nem rám bízott gyerek. Nekem szüleim vannak és nem őrzőim. Ha önnek zavaró hogy a gyereke(?) otthon van arról egy szülő nem tehet. Sajnálom hogy ön az iskolában jobban érezte magát mint azokkal az emberekkel akiket a nevelésével bíztak meg(Lehet hogy ÉDESANYA és ÉDESAPA a helyes szó).

Németh Dezső

"...Azonnal jelenteni kellet a budapesti iskolában, ki hiányzik hétfőn..."
Felesleges. A normálisaknál egy nap kiesés nem oszt, nem szoroz, az olyan balfaszoknél, mint akik ezt a cikket írták, lektroálták, azoknak meg mindegy, mert amilyen barmok, úgysem fognak megtanukni semmit... Semmit, amit "KELLET" volna.... Igaz, balfaszkáim ?...

Marcsi Német

3. ker Békásmegyeren is egy kijelölt tanár végig ment az osztályokon a hiányzókat kérte az órát adó tanároktól.

Páricsi Károly

A szülőket kéne össze irni, és nevelésére bizott kiskorú veszélyeztetése miatt jól megbüntetni.Komcsi szakszervezetek székházainak wc-it pucoltatnám velük.

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X