Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

14 éves fiú diáktársaira lőtt egy amerikai iskolában

Fegyvert rántott és rálőtt diáktársaira egy 14 éves fiú helyi idő szerint hétfőn Ohio államban, az Egyesült Államokban, négyen megsebesültek.

Forrás: MTI/AP/Marshall Gorby/Dayton Daily News

A lövöldözés után a fiú eldobta a fegyvert és elmenekült, keresőkutya segítségével sikerült elfogni.

hirdetés
hirdetés

A helyi seriff elmondta, a fiú két diáktársára nyitott tüzet, megsebesítve őket, két másik diák pedig repesztől vagy menekülés közben sebesülhetett meg, egyikük állapota sem életveszélyes.

A rendőrség azt is közölte, ismerik a lövöldözés okát, de nem hozták nyilvánosságra. A hatóságok tájékoztatása szerint a 14 éves fiút kétrendbeli emberölési kísérlettel, kétrendbeli testi sértéssel, garázdasággal és terrorizmussal való fenyegetéssel vádolják.

Szemtanúk arról számoltak be, hogy a diákok éppen ettek az iskola étkezőjében, amikor több durranást hallottak, de sokan nem jöttek rá rögtön, hogy lövések dördültek. Az összes többi diák biztonságban van - közölte honlapján az iskola. Az intézménynek mintegy 750 tanulója van.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X