Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Valamire készülnek az elégedetlen tanárok, tegnap már össze is ültek

Kilépnének az online térből, és valódi akciókat szerveznének a hermanosokhoz csatlakozó pedagógusok. Meg is volt az első személyes találkozó.

 

hirdetés
hirdetés

„Minden eszközt felhasználva” vessenek véget a köznevelés tarthatatlan állapotának – erről határoztak egy személyes szombati egyeztetésen intézményvezetők és pedagógusok a nol.hu szerint.

A tanácskozást a Pedagógusok Szakszervezete tartotta, és a hermanosok leveléhez csatlakozó mintegy 100 intézmény képviselőit hívták meg rá.

A lap szerint az ott elhangzottak alapján akár utcai tiltakozás is szerveződhet.

A tiltakozó pedagógusok szombat dél körül gyűltek össze, amikor Czunyiné Bertalan Judit sajtótájékoztatón jelentette be a tanárok adminisztratív terheinek csökkentését, Balog Zoltán pedig összehívta a Közoktatási Kerekasztalt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X