Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Rétvári szerint sokan irigylik a tanárokat

6

A TV2 Mokka vendége volt Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, aki nem zárta ki egyértelműen, hogy Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár széke inog. A hermanosok tiltakozásával kapcsolatban pedig egészen sajátos véleményt fogalmazott meg.

Forrás: MTI / Máthé Zoltán

Czunyiné Bertalan Judit esetleges lemondását firtató kérdésekre harmadszorra sem adott egyértelmű választ Rétvári, csak annyit mondott: az államtitkár jelenleg a helyén van, ugyanúgy dolgozik mint korábban.

hirdetés
hirdetés

Egyébként a hermanosok tiltakozásával kapcsolatban elmondta a szokásos számokat a béremelésekről, sőt, azt is hozzátette, hogy sokan szeretnének abban a körben lenni, ahol ennyi forrás áll rendelkezésre, mint az oktatásban.

Nem minden érintett gondolhatja úgy, hogy kivételezett helyzetben van: ma reggelre 18 ezer fölé emelkedett a nyílt levelet támogatók száma. A magánszemélyeken kívül már több mint 200 intézmény és szervezet csatlakozott.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (6) , melyek közül a legfrissebbek:

Katalin Kiss

Hátha annyi forrás van az oktatásban, akkor mire föl panaszkodnak "krétagondokra" elmaradt bérekre? Mégis csak ott van a pont.Le kéne szállni a terepre.

Imre Hegedűs

Tanítson valahol - ha annyira irigylésre méltónak látja a helyzetet.

Tóth Nelli

Szívesen nekik adom a "fizetésemelésemet", csak hagyjanak már békében dolgozni!

kalkula

De a pénz nem minden, ha közben az embert megalázzák, vagy arra kényszerítik, adja el a lelkét, vagy totálkárosra dolgoztatják.Ez már tényleg nem a pénzről szól. Fizetést emeltek, de még most is csak az egészségügyben dolgozó nővérek irigykedhetnek ránk.

benkri

Csak a béremeléssel tudnak válaszolni. Nem veszik észre, hogy ez nem erről szól? Mellesleg raktárosként egy multinál többet lehet keresni.

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X