Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Rétvári szerint sokan irigylik a tanárokat

6

A TV2 Mokka vendége volt Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, aki nem zárta ki egyértelműen, hogy Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár széke inog. A hermanosok tiltakozásával kapcsolatban pedig egészen sajátos véleményt fogalmazott meg.

Forrás: MTI / Máthé Zoltán

Czunyiné Bertalan Judit esetleges lemondását firtató kérdésekre harmadszorra sem adott egyértelmű választ Rétvári, csak annyit mondott: az államtitkár jelenleg a helyén van, ugyanúgy dolgozik mint korábban.

hirdetés
hirdetés

Egyébként a hermanosok tiltakozásával kapcsolatban elmondta a szokásos számokat a béremelésekről, sőt, azt is hozzátette, hogy sokan szeretnének abban a körben lenni, ahol ennyi forrás áll rendelkezésre, mint az oktatásban.

Nem minden érintett gondolhatja úgy, hogy kivételezett helyzetben van: ma reggelre 18 ezer fölé emelkedett a nyílt levelet támogatók száma. A magánszemélyeken kívül már több mint 200 intézmény és szervezet csatlakozott.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés