Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Bizarr házi feladattal sokkolta a szülőket a tanár

Discovery Academy: búcsúlevelet íratott tanítványával a pedagógus
Discovery Academy: búcsúlevelet íratott tanítványával a pedagógus
Forrás: uk.onlinenigeria.com

Megrémisztette egy iskolai feladat a staffordshire-i Wesley Walker édesanyját. A 14 éves fiú tanára azt kérte, írjon búcsúlevelet szüleinek, mintha halálos beteg lenne, és már csak pár órája lenne hátra. Mikor Wesley átnyújtotta otthon a levelet, édesanyja azt hitte, fia öngyilkosságra készül – adta hírül a The Telegraph.

hirdetés
hirdetés

„Azért írok, hogy elbúcsúzzak, és megköszönjem, hogy életet adtál. Nem szeretném, ha sírnál vagy szomorú lennél, inkább a vidám percekre emlékezz” – írta Wesley a levélben, amely egyben "végrendeletként" is szolgált, személyes tárgyait az édesanyjára hagyta, kivéve az Xboxot, amit édesapjának szánt. A teljes levelet itt olvashatod el.

„Azt hittem, a fiam megy, és felakasztja magát. Egyik este a kezembe nyomta a levelet, majd azonnal felment a szobájába. Halálra rémültem” – mondta Vicki Walker. Az asszony szerint a pedagógusoknak nem kellene ilyen  feladatokat adniuk.

Mikor a Discovery Academy vezetősége tudomást szerzett a történtekről, azonnal bocsánatot kért a családtól. Legutóbb egy hasonló iskolai feladat okozott rémületet a szülőknek – az esetről itt olvashatsz bővebben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X