Hetente több száz forintot spórolhattok, ha ezzel a vonattal utaztok Budapestre

2

Jól járnak a Budapestre ingázó nyíregyházi és debreceni diákok. Vasárnap esténként "televonattal" utazhatnak a fővárosba, erre a járatra olcsóbban válthatnak jegyet, mint ha valamelyik IC-járatot használnák.

Forrás: Wikipédia

Szeptember 30-ától vasárnap délutánonként mentesítő televonatot indítottak Nyíregyháza és Budapest-Nyugati pályaudvar között Debrecent is érintve - közölte korábban a MÁV-Start.

hirdetés
hirdetés

Mutatjuk, mennyit spórolhattok

A televonaton Nyíregyházától Budapestig az egyirányú jegy ára 2490 forint, Debrecentől Budapestig pedig 2210 forint. Ezen felül külön kedvezményt, például diákkedvezményt nem lehet kérni, viszont még így is olcsóbban vonatozhattok, mint ha például IC-vel utaznátok vasárnap esténként.

Nyíregyházáról Budapestre az IC-helyjeggyel együtt egy egyetemista például 2930 forintból utazhat - vagyis ha ehelyett a televonatot választjátok, több mint 400 forintot spórolhattok.

A Debrecenből utazók is jól járnak: szintén 400 forint körüli összeget spórolnak, ha az IC helyett a televonatot választják. A televonat 17:08-kor indul Nyíregyházáról, a debreceniek pedig 17:40-kor csatlakozhatnak a különjáratra.

Újra jelentkezhettek arra a pályázatra, amellyel körbeutazhatjátok Európát

Novemberben újra indul az ingyenes InterRail-program, tizenkétezer fiatal utazhatja körbe Európát.

hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (2)

czibor33

---Keressünk meztelen lányok egy környékedben itt : Skrci.Me/Lanyok

czibor33

---Keressünk meztelen lányok egy környékedben itt : Skrci.Me/Lanyok

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X