Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Kezdők szerencséje? Az Óbudai egyetem nyerte az Egyetemek Kupáját

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját a BEAC csarnokában az ELTE és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Klub. Idén az új versenyző, az Óbudai Egyetem vitte haza a kupát.

Az „Egyetemi sport határok nélkül” mottóval megrendezett tornára a nyolc magyarországi csapat mellett még négy területről érkeztek a résztvevők: Kárpátaljáról, Felvidékről, Vajdaságból és Erdélyből.

hirdetés
hirdetés

A második helyet a Kolozsvári Góbék, a harmadikat pedig a Nemzet Közszolgálati Egyetem szerezte. Az első és második helyezetteknek ez volt az eddigi legjobb eredménye, ráadásul az Óbudai Egyetem most először indult. Az idei adományokat a Péterfalvai Református Líceum kapta.

Az egyetemek diákjai két csapatos versenyen mérhették össze magukat. Az öregdiák futsaltorna 20 csapattal zajlott és a csíkszeredai Imperial Wet nyerte, megvédve tavalyi bajnoki címét. A kosárlabda torna 4 női és 4 férfi csapat között zajlott. A női mezőnyben a Corvinus, a férfiaknál az ELTE csapata nyert.

Forrás: KeK


hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X