Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Már hazai egyetemek kurzusait is elvégezhetitek ingyen, otthonról

Az Óbudai Egyetem és az Eszterházy Károly Főiskola is indít online elvégezhető és ingyenes kurzusokat.

Forrás: Shutterstock

Az EKF a Virtuális Egyetem névre keresztelte a programot, amelynek márciusi programjában tanulásmódszertani és vállalkozói ismeretket is szerezhettek. Ezek pár hetes kurzusok.

hirdetés
hirdetés

A Massive Open Online Courses – MOOC – regionális verziója az Óbudai Egyetem rendszerén keresztül érhető el. Ezen az oldalon minden lépést megtaláltok, ami a regisztrációhoz szükséges.

A netes tanulás egyébként régóta létezik, az Eduline is többször ajánlott már ingyenes kurzusokat. Ezek nagy előnye, hogy akár az otthonotokból is ingyen tanulhattok a világ legjobb egyetemeinek professzoraitól.

Ráadásul ezek a kurzusok gyorsan tudnak reagálni a változó körülményekhez. Például aki évekkel ezelőtt tanult programozni, annak jól jöhet, ha ma elvégez egy applikáció-fejlesztői kurzust néhány hét alatt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X