Már hazai egyetemek kurzusait is elvégezhetitek ingyen, otthonról

Az Óbudai Egyetem és az Eszterházy Károly Főiskola is indít online elvégezhető és ingyenes kurzusokat.

Forrás: Shutterstock

Az EKF a Virtuális Egyetem névre keresztelte a programot, amelynek márciusi programjában tanulásmódszertani és vállalkozói ismeretket is szerezhettek. Ezek pár hetes kurzusok.

hirdetés
hirdetés

A Massive Open Online Courses – MOOC – regionális verziója az Óbudai Egyetem rendszerén keresztül érhető el. Ezen az oldalon minden lépést megtaláltok, ami a regisztrációhoz szükséges.

A netes tanulás egyébként régóta létezik, az Eduline is többször ajánlott már ingyenes kurzusokat. Ezek nagy előnye, hogy akár az otthonotokból is ingyen tanulhattok a világ legjobb egyetemeinek professzoraitól.

Ráadásul ezek a kurzusok gyorsan tudnak reagálni a változó körülményekhez. Például aki évekkel ezelőtt tanult programozni, annak jól jöhet, ha ma elvégez egy applikáció-fejlesztői kurzust néhány hét alatt.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X