Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

A világ legjobb egyetemein is tanulhattok ingyen, a fotelből

A világ legjobb egyetemein tanulhattok ingyen, és még a repjegy árát is megspórolhatjátok.

Programozni tanulnál, honlapot készíteni, esetleg kultúrák közti problémamegoldó kommunikációt? Vagy a kreatív írás érdekel? Akkor ezek közül a programok közül kell választanod, amiket ingyen, még idén elvégezhetsz.

Csak angolul kell tudni, sok programot pedig neves egyetem szervez. A Mashable oldalán területenként gyűjtötték össze a lehetőségeket.

hirdetés
hirdetés

University of California, Yale University, University of California, Berkeley – ezek mind kínálnak távoktatásban kurzusokat.

Van egyórás tanfolyam, de 56 órás kurzust is hirdetnek. Bár a tanfolyamok ingyenesek, az oklevelekért általában fizetni kell, ám az ár 10-20 ezer forint körül mozognak, amik azért jócskán elmaradnak a tandíjaktól.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X