Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Amerikai egyetemistákat kérdeztek az országukról, hihetetlen válaszokat kaptak

4

A Texas Tech University hallgatóinak tettek fel néhány kérdést, hogy kiderüljön, mennyire ismerik az országukat. Bár ne tették volna!

Ki nyerte az amerikai polgárháborút? Ugye, erre ti is tudjátok a váalszt? Nos, a lent látható videón ilyen megfejtések születtek: „Melyiket? Az 1965-öst?”, „Mi, a déliek?”.

hirdetés
hirdetés

Arra sem nagyon tudták a fiatalok a választ, hogy ki az ország alelnöke. Kedvencünk a srác, aki erre visszakérdez: „ez egy beugratós kérdés?”.

Az utolsó kérdésekre mindenki tudta a válasz, például, hogy melyik valóságshow-ban szerepel Snooki. Azt is mindenki tudta, ki Brad Pitt felesége.

Bár a Salon által megosztott videót kicsit hatásvadásznak tartjuk, azért biztos sokan tudták a választ, de az is lehangoló, ha 100 megkérdezettből tudtak keríteni 5 olyan hallgatót, akit meg lehet fogni ilyen kérdésekkel.

 

Our youth... this video is truly terrifying

Posted by Salon on Wednesday, 3 February 2016
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (4)

Arian Hung

Ki ne tudná, ki az a Hemingway? Hát George W. Hemingway, tűzközeli fidesznyik, a Honvéd tulajdonosa. Érte szól a harang. Ezek a bunkó amerikaiak csak írni tudnak, mint Ernest Hemingway, meg mindent kitalálni, amit használunk meg élvezünk, meg éneklünk, meg nézünk, meg Holdra szállni, meg ilyen hülyeségek. De azt bezzeg nem tudják, ki az a George W. Hemingway. Bunkók, na.

JohnR

Ilyen művelteket nálunk is találnának szép számmal, ezért nem kéne az USA-ba elutazni.

alabama15

Ismerősöm Amerikában él.Megnézték Hamingway által lakott házát.Dicsekedtek is vele.Az amik megkérdezték: Ki az ?

google007

Minek ezt tudni ? Megnézik a google-on, kb. 5 sec.

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X