Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Egy országgyűlési képviselő is az SZTE kancellárja lenne

Selmeczi Gabriella fideszes országgyűlési képviselő is pályázhatott a Szegedi Tudományegyetem kancellári posztjára, ami a jelentkezők számából ítélve meglehetősen népszerű állás.

 

Forrás: Wikipedia
hirdetés
hirdetés

A december 31-ével zárult pályázatra 17-en jelentkeztek. Ugyan még nem nyilvános a pályázók névsora, a Délmagyar három jelentkezőről is tud.

A lap szerint az egyetem kancellárja lenne többek közt Selmeczi Gabriella, a Fidesz – frakció országgyűlési képviselője.

Dlusztus Imre, a Délmagyarország napilap egykori főszerkesztője és Dömötör Máté, az intézmény jelenlegi kancellárhelyettese szintén a pályázók közt lehet.

Devecz Miklós, a Szegedi Tudományegyetem egykori kancellárja szeptemberben mondott le, miután nyilvánosságot kapott szexista, menekültes Facebook-posztja. A poszt egy csoport meztelen, fehér nőt ábrázol, lengyel felirattal, amelynek a jelentése az, hogy „végre normális bevándorlók.”

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X