Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Hajléktalan diák jutott be a világ legjobb egyetemére

1
David Boone. Bejutott a Harvardra
David Boone. Bejutott a Harvardra
Forrás: ABC News

A parkban készült fel az egyetemi felvételire egy 18 éves clevelandi gimnazista, akinek végül sikerült bejutnia a Harvardra. David Boone az éjszakákat egy padon töltötte, mégis kiváló eredménnyel végezte el a középiskolát – számolt be a Daily Mail.

hirdetés
hirdetés

A fiú a celevelandi MC2Stem High School tanulója, de szeptembertől a Harvardra jár, kollégumi helyet is kapott - a Bill and Melinda Gates Foundation fizeti helyette a tandíjat és a szállást is.

„14 éves voltam, mikor a családom elvesztette az otthonát. A szüleim csatlakoztak egy közösséghez, én azonban nem tartottam velük, azóta ott húzom meg magam, ahol tudom” – mesélte David. A Harvardon tanulna a legtöbb diák, ha eltörölnék a tandíjat – összefoglalónkat itt olvashatod.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Sándor Vilmos

Na ez az, ami nálunk nem fordulhat elő, csak akkor, ha fideSSnáci vagy maszopos naagy felmenőkkel rendelkezel!

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X