Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Pornófilmet vetített diákjainak az egyetemi professzor

Appalachian State University: botrányba keveredett a szociológiaprofesszor
Appalachian State University: botrányba keveredett a szociológiaprofesszor
Forrás: geoscienceposition.com

Botrányosnak nevezték az észak-karolinai Appalachian State University hallgatói Jammie Price szociológiaprofesszor előadását. Az oktató azzal vívta ki a diákok ellenszenvét, hogy szexvideókról szóló ismeretterjesztő filmet vetített le az óráján, valamint a sport és a rasszizmus kapcsolatáról beszélt – írja a Daily Mail.

hirdetés

A diákok bepanaszolták a professzort, állításuk szerint ugyanis Jammie Price egyáltalán nem figyelmeztette őket arra, hogy milyen filmet fognak nézni az előadáson. Más hallgatók azt kifogásolták, hogy az oktató kijelentette, az afroamerikai sportolók pozitív diszkriminációt élveznek az egyetemen.

Az oktatót szabadsága küldte az egyetem vezetősége, Jammie Price azonban harcolni kezdett az állásáért. Állítása szerint az intézmény többször is korlátozta őt az elmúlt nyolc évben: akkor is büntetést kapott, mikor az egyik óráján arról beszélt, hogy az egyetem vezetői között többségben vannak a férfiak. Egy kaliforniai egyetem professzorát szintén pornófilm levetítésével vádolták meg nemrég – összefoglalónkat itt olvashatod.

(x)

A keresett tudást lelték a Szent István Egyetemen

Három arcél, háromféle pályafutás …azaz még csak három szárba szökkenő életpálya. Azonos bennük, hogy a Szent István Egyetem polgárai.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászólásHVG hirdetésfelhő

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X