Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Pornófilmet vetített diákjainak az egyetemi professzor

Appalachian State University: botrányba keveredett a szociológiaprofesszor
Appalachian State University: botrányba keveredett a szociológiaprofesszor
Forrás: geoscienceposition.com

Botrányosnak nevezték az észak-karolinai Appalachian State University hallgatói Jammie Price szociológiaprofesszor előadását. Az oktató azzal vívta ki a diákok ellenszenvét, hogy szexvideókról szóló ismeretterjesztő filmet vetített le az óráján, valamint a sport és a rasszizmus kapcsolatáról beszélt – írja a Daily Mail.

hirdetés
hirdetés

A diákok bepanaszolták a professzort, állításuk szerint ugyanis Jammie Price egyáltalán nem figyelmeztette őket arra, hogy milyen filmet fognak nézni az előadáson. Más hallgatók azt kifogásolták, hogy az oktató kijelentette, az afroamerikai sportolók pozitív diszkriminációt élveznek az egyetemen.

Az oktatót szabadsága küldte az egyetem vezetősége, Jammie Price azonban harcolni kezdett az állásáért. Állítása szerint az intézmény többször is korlátozta őt az elmúlt nyolc évben: akkor is büntetést kapott, mikor az egyik óráján arról beszélt, hogy az egyetem vezetői között többségben vannak a férfiak. Egy kaliforniai egyetem professzorát szintén pornófilm levetítésével vádolták meg nemrég – összefoglalónkat itt olvashatod.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X