Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Szexvideót vetített az egyetemistáknak előadásán egy professzor

Szexvideót vetített hallgatóinak a kaliforniai Fresno State University orvosi karának egyik professzora. Peggy Gish azt állítja, nem hibázott: a 20 perces film szerinte oktatási célokat szolgált – számolt be a Huffington Post.

Fresno State University: itt vetítették le a vitatott videót
Fresno State University: itt vetítették le a vitatott videót
Forrás: Wikipedia
hirdetés
hirdetés

„Szexuális technikák haladóknak” – állítólag ez volt a videó címe; a felvételen különféle animációk is láthatóak voltak. Az egyik hallgatónál betelt a pohár: azzal fordult az egyetem vezetőihez, hogy a professzor közönséges pornófilmet vetített le az előadóteremben.

A tanszék vezetője azonban védelmébe vette az oktatót, megerősítve, hogy a professzor a felvételt az emberi szexualitásról szóló előadássorozat első részeként vetítette le. Ez a videó pedig már évek óta a tanterv részét képezi.

„Ez nem kötelező kurzus az orvosi karon, a diákok választható tanegységként vehetik fel. A diákokat természetesen tájékoztattuk arról, nagyjából mire számíthatnak az órán, így senkit sem érhetett nagy meglepetésként a felvétel” – magyarázta Andrew Hoff dékán. Soha többé nem dolgozhatnak tanárként az iskolában pornót néző pedagógusok – erről bővebben itt olvashatsz.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés