szerző:
Eduline

Brit gazdaságtudományi doktori képzés válik mostantól elérhetővé az Anglia Ruskin University és a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) együttműködési megállapodásának köszönhetően Magyarországon is - közölte a főiskola

A cambridge-i székhelyű intézmény és a Budapesti Gazdasági Főiskola szakmai kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza, első együttműködésük 2003-ban indult. Az elmúlt hét év alatt a brit egyetem és a BGF oktatói, kutatói szoros szakmai és személyes kapcsolatokat alakítottak ki egymással, melynek során megismerték a másik intézmény képzési struktúráját. Az Anglia Ruskin University akkreditálta képzéseit a Budapesti Gazdasági Főiskolára, nemzetközi üzleti mesterképzésén a BGF oktatóinak bevonásával már évek óta sikeresen folyik az oktatás Budapesten.

Mindezek lehetővé tették, hogy a két intézmény között további megállapodás szülessen arról, hogy az Anglia Ruskin University BGF-en indítandó képzésében doktori fokozatot szerezhetnek tanulmányaik befejeztével a hallgatók - olvasható a közleményben.


mti