szerző:
Eduline

Előzetesben van az a tatabányai hitoktató tanár, aki a gyanú szerint két kislánnyal akart fajtalankodni.

©

A gyanúsított egy tatabányai általános iskolában dolgozik hitoktatóként, eddig alsó tagozatos gyermekeket tanított - írja a Kisalföld.hu.

A Tatabányai Törvényszék 2018. június 28-án hozott határozatában elfogadta az előzetes letartóztatását, ugyanis a férfi a gyanú szerint két kiskorú gyermeket próbált molesztálni az általa tartott tanórán.

Letartóztatták, mert több diákjával is lefeküdt: több évre börtönbe kerülhet az év tanára

A rendőrség megalapozott gyanúja szerint két diákjával többször lefeküdt, egyet pedig megfogdosott a 48 éves Spencer Herron, a georgiai Marietta Kell gimnáziumának tanára. A pedagógust, aki a 2016-2017-es tanévben elnyerte a megye év tanára díjat, pénteken tartóztatták le - írja a 24.hu. A nyilvános letartóztatási parancs szerint a bűncselekményeket abban a tanévben kezdte, amikor megválasztották az év tanárának.A nyomozás során kiderült, hogy a tanórán egy 9 és egy 7 éves kislányt fajtalankodásra akart kényszeríteni, amikor pedig a gyermekek el akartak menni, akkor visszahúzta őket.

Ez akár 2 évtől 12 évig terjedő szabadságvesztést is jelenthet.

Ez az interneten terjedő fotó sokkolta a világot: komoly mondanivalója van

Egy interneten terjedő fotó sokkolta a világot. A képen csak egy versike van, azonban súlyos mondanivalóval, méghozzá az iskolai lövöldözésekről. Erre a versre azért van szükség, hogy az óvodások játékosan tanulják meg, mit kell tenniük, ha lövöldözés kezdődne az óvodában. Az Egyesült Államokban 2018-ban csak május végig 23 olyan iskolai lövöldözés történt, aminek legalább egy sérültje vagy halálos áldozata volt.