szerző:
Eduline

Nyári bringatúrák, fesztiválok és utazások fontos eszközei. Ha már egyszer úgyis mindig zsebben az okostelefon, használjuk okosan!

©

Grillezni készültök, de nem tudod, ki hozza a csirkét és ki a sört? Ma már több olyan app is elérhető, mint a Wunderlist, így online le lehet osztani a feladatokat. Persze ehhez a barátoknak is ugyanazt az alkalmazást kell használniuk.

A legbonyolultabb matekpéldákat is levezeti ez az app. Hogy működik? Innen megtudhatjátok.

Nyaralás előtt a csomagolás sokaknak gondot okoz. Nem mindegy, milyen lesz az idő, és az sem, miket szeretnétek csinálni. A PackPoint appnak csak meg kell adni a célpontot, az időpontot, majd az időjáráshoz, a terepviszonyokhoz és a tervezett programokhoz igazítva ajánl fel egy listát a bepakolandó cuccokról.

Ezt a hat alkalmazást érdemes letölteni tanuláshoz. Itt a lista.

Nyáron különösen nagy gondot kell fordítani a megfelelő folyadékbevitelre. Egy bringatúrán vagy egy fesztiválon különösen könnyű kiszáradni, de persze hogy erre is van már applikáció. A WaterIn figyeli a folyadékbevitelt, és figyelmezteti a felhasználót, ha túl keveset iszik.

Élőben tolmácsol egy új alkalmazás és egy kis füles. Részletek ebben a cikkünkben.

Ha többet vagytok a szabadban, nagyobb eséllyel merül le pont rosszkor a telefonotok. Egy strandon vagy egy erdei faházban nem mindig van lehetőség töltésre, ezért hosszabb utakra érdemes olyan programokat használni, amik segítenek a telefonnak akkukímélő üzemmódban futni.