Tízből nyolc diák okostelefonján talál segítséget a tanuláshoz, derül ki egy amerikai kutatásból.  Tovább »

Rengeteget hallani adathalászatról és telefonjainkat lehallgató kormányokról. A legnagyobb veszély személyes adatainkra azonban a nemtörődömség.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szexuális forradalom zajlik a mobilalkalmazások terén is.  Tovább »

Hiába vonz, ne dőlj be a trükköknek!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Számos hazai egyetem és főiskola törekszik, hogy megkönnyítse a hallgatói életét az intézményi ügyintézésben, a kurzusokról és oktatókról feltöltött...  Tovább »

A sötét középkor a történészek által eddig hivatalosan elfogadott 1492-vel ellentétben csak nemrég, valamikor a Nokia 3310-es piacra dobása és a...  Tovább »

A kihangosított mobiltelefon ugyanúgy elvonhatja a sofőr figyelmét, mintha egy kézben tartott készülékbe beszélne - állapították meg szakemberek.  Tovább »

Nyári bringatúrák, fesztiválok és utazások fontos eszközei. Ha már egyszer úgyis mindig zsebben az okostelefon, használjuk okosan!  Tovább »

Egy magyar tanár (pontosabban a Madách egyik oktatója) zseniális kísérletet végzett diákjaival.  Tovább »

Mutatunk néhány játékot, amiket mindenképp érdemes letölteni a mobilotokra.  Tovább »

Már a tollat sem bírják rendesen megfogni a gyerekek, annyit lógnak a telefonjukon – ezt állítja egy brit tanár, aki szerint tanítványai teljesen...  Tovább »

Nagyon jól tudnak jönni azok a mobilalkalmazások, amelyek már nem csak a leírt, hanem a hallott idegen mondatokat is le tudják fordítani.  Tovább »

Mint tudjuk, a fordítóprogramok nem tökéletesek, ám ha gyorsan kell lefordítani egy szöveget, mégis nagy segítségek lehetnek.  Tovább »

Zene, képek, játékok, videók – ma már mindez elfér egyetlen okostelefonon, de volt idő, hogy fényképezővel fényképeztek, magnón hallgatták a zenét...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X