Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le?  Tovább »

A diákok csaknem harmada használhatja mobilját a tanórán is - derül ki egy friss felmérésből.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jó ötlet kitiltani a mobiltelefonokat az iskolákból?  Tovább »

Jó döntés, ugyanakkor számolni kell az elvonási tünetek megjelenésével is - így értékelte a francia iskolák telefontilalmát Tari Annamária...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kitiltják a mobiltelefonokat az egyik hatvani általános iskolából, a diákoknak reggel le kell adniuk a készülékeket, és csak tanítás után kaphatják...  Tovább »

A jövő tanévtől tilos lesz a mobiltelefonok használata a francia iskolákban, az intézkedésről a következő hetekben törvényi szabályozás születik -...  Tovább »

Nem tarthatják többé maguknál az órákon és vizsgákon mobiltelefonjaikat a romániai diákok: a lehalkított vagy kikapcsolt készülékeket a tanterem egy...  Tovább »

A következő tanévben jogszabály tiltja a mobilhasználatot a francia iskolákban, míg máshol épp azon dolgoznak a szakértők, hogy lehetne bevinni az...  Tovább »

Tízből nyolc diák okostelefonján talál segítséget a tanuláshoz, derül ki egy amerikai kutatásból.  Tovább »

Rengeteget hallani adathalászatról és telefonjainkat lehallgató kormányokról. A legnagyobb veszély személyes adatainkra azonban a nemtörődömség.  Tovább »

Szexuális forradalom zajlik a mobilalkalmazások terén is.  Tovább »

Hiába vonz, ne dőlj be a trükköknek!  Tovább »

Számos hazai egyetem és főiskola törekszik, hogy megkönnyítse a hallgatói életét az intézményi ügyintézésben, a kurzusokról és oktatókról feltöltött...  Tovább »

A sötét középkor a történészek által eddig hivatalosan elfogadott 1492-vel ellentétben csak nemrég, valamikor a Nokia 3310-es piacra dobása és a...  Tovább »

A kihangosított mobiltelefon ugyanúgy elvonhatja a sofőr figyelmét, mintha egy kézben tartott készülékbe beszélne - állapították meg szakemberek.  Tovább »

hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X