szerző:
Eduline

Ma kezdődik az idei Sziget Fesztivál, este már hatalmas koncerttel várják a fesztiválozókat, pedig ez csak a -1. napja a Szigetnek. 2017-ben 25 éves a fesztivál, a jubileum alkalmával sok-sok programmal készülnek a szervezők.

©
 

Még mindig lehet jegyeket kapni. A mai napra egy jegy, ahol nem más lesz a fellépő mint P!NK, 22 500 forintért vehető. Ugyanez áll a többi napra is, még mindegyikre vannak eladó jegyek. Egy 7 napos bérlet 99 000 forintba kerül, de még mindig vannak elérhető darabok belőle, azoknak akik az utolsó pillanatra hagyták volna a döntést.

Az esti nagykoncerten kívül lesz Billy Talent és Lóci játszik koncert, de az egyéb kulturális programok is érdekesnek ígérkeznek.

Az idei évben a fesztivál egyik legnagyobb újítása a környezettudatosság kiteljesítése.

Érdekes újítással várja majd a Sziget Fesztivál a látogatókat! Videó

Mint a korábbi években, idén is fontos szempont a környezettudatosság a szervezők számára. A mai sajtótájékoztatón bemutatták legújabb fejlesztésüket, a számos pozitív tulajdonsággal rendelkező ContiNest konténereket. Az alábbi videóban Tóth Tibor, szolgáltatásfejlesztési vezető mesél bővebben erről a projektről. Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb fesztiválvideókról, iratkozz fel Youtube-csatornánkra .

Fontos, hogy a jegyek átvételéhez személyigazolvány vagy útlevél szükséges, illetve, hogy a fesztivál területén ismét a Festipay kártyákkal lehet csak fizetni, kivéve azoknak, akiknek a bankkártyája paypassos.

Megérkeztek az első nevek a jövő évi Szigetre

Major Lazer, Two Door Cinema Club és Bad Religion is lesz.