Ezeken a helyeken ingyen kapsz kávét március 21-én: verssel fizethetsz

Idén is meghirdetik a "fizess verssel" eseményt, több tucat helyszínen kiválthatjuk kávénkat egy verssel vagy idézettel március 21-én.

Forrás: Fülöp Máté

A költészet világnapja alkalmából idén is több kávézó csatlakozott ahhoz a hagyományhoz, hogy egy teljes napig minden idézet (legyen az ismert vagy saját) kávéházi fizetőeszközzé váljon, így kávénkat kifizethetjük egy ismert vagy akár általunk írt verssel vagy idézettel ezeken a helyeken - írja a We Love Budapest.

hirdetés
hirdetés

Csatlakozott az akcióhoz például az Akvárium, az Urban Betyár, az Anker klub, a Vian Café a Gozsdu Udvarban, az Egyetem téri Lipóti pékség, a vidéki helyszínek között találjuk a szegedi Pianinót és Nagy Virág Cukrászdát, a pécsi Lipóti pékséget is. A résztvevők teljes listáját itt találjátok.

És ha már költészet, töltsétek ki tesztünket:

Nehéz irodalmi kvíz: felismeritek ezeket a verseket a harmadik sorukról?

József Attila verseit kell felismernetek, de nem egy versszak, hanem egyetlen sor alapján. Felismeritek a verseket a harmadik sorukról? Melyik József Attila-vers harmadik sora az alábbi idézet? Ha több kvíz is érdekel, kattints ide. Köves Gyuri, Lónyay Erzsébet, Baradlay Ödön vagy éppen Esti Kornél?

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X