Az öt legkínosabb dolog, amit egy egyetemista átélhet

Az egyetemen sokan szereznek olyan tapasztalatokat, amelyekről még hosszú idő elteltével is gyomorgörccsel mesélnek. Friss diplomásokat kértünk arra, meséljék el legkellemetlenebb egyetemi élményüket.

Forrás: pixabay

A vvizsga előtt elolvastam az összes ajánlott olvasmányt,
de a vizsgán kiderült, hogy kétoldalas volt a lista. Egyszerűen nem fordítottam meg az ajánlott olvasmányokat tartalmazó lapot.

hirdetés
hirdetés

Éppen arról beszéltem a barátnőmnek, hogyan lehet valaki tanár, amikor beszédhibás és amúgy is unalmas. Abban a pillanatban lett csend... meghallotta a tanár.

Forrás: Shutterstock

Mindenki puskázott a vizsgán, csak én nem. 
Ők átmentek, én megbuktam.

Első óra előtt a szaktársam megkérdezte, hogy kivel lesz az óra. Azt válaszoltam, hogy nem tudom, de nem is érdekel, csak ne tartsa végig. Mint később kiderült, mellettem állt a tanár.

Puskáztam a vizsgán, az oktató a mellettem ülőt észrevette. Amikor odajött, hogy elvegye a dolgozatát, megállt a szívem. Megfogadtam, hogy soha többet!

Így szerezhettek jobbnál jobb könyveket teljesen ingyen

Rengeteget lehet spórolni, ha nem csak a könyvesboltokban szerzitek be a könyveiteket, hanem egy kicsit böngésztek az interneten. Ilyen lehetőséget kínál a Rukkola is. Mi az a Rukkola, és hogyan működik? A rukkola.hu oldalon, fizetés nélkül, a cserére kínált kötetekért válogathattok mások könyvei közül.

 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X