Az egyetemen sokan szereznek olyan tapasztalatokat, amelyekről még hosszú idő elteltével is gyomorgörccsel mesélnek.  Tovább »

A Budavári Palotánál és számos étteremnél, de lépcsőházakban is hihetetlen elírásokkal lehet találkozni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újra bebizonyosodott, hogy a magyar ember helyesírási kreativitása határtalan.  Tovább »

Ha gyakornoknak jelentkeztek vagy már rendes állásra, akkor is részt kell vennetek egy interjún.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eladó biccigli, nájlon és kukág, no meg a malac hátuja - újabb helyesírási hibákat gyűjtöttünk össze nektek.  Tovább »

Tudjátok, mi az a szovtver? Vagy azt, hogyan írjuk helyesen a "lögd" és a "bolyler" szavakat? Helyesírási sziporkákból szemezgettünk.  Tovább »

Tudjátok, mi az a hűlytő és hogyan lehet fizetni bevásárlókosárral? Újabb csokor helyesírási hibát hoztunk nektek.  Tovább »

Szürreális kérdésekkel traktálják az álláskeresőket az olyan nagy cégek is, mint a Twitter, a Facebook vagy az Airbnb.  Tovább »

"Tűzveszéjes"? Ismerkedési nap "egyedül állóknak"? Kínos helyesírási hibákból szemezgettünk.  Tovább »

Bisztonságos uttat akarunk - ez csak egyike azoknak a helyesírási bakiknak, amiken most nevet az ország.  Tovább »

Vannak olyan mondatok, amelyek rossz fényt vethetnek rátok egy állásinterjún, ezért ezeket célszerű kerülni. Megmutatjuk a leggyakoribb hibákat.  Tovább »

Megvan a nyerő önéletrajz, és be is hívtak az állásinterjúra? Íme, a tíz legkínosabb kérdés, ami megizzaszthat.  Tovább »

Érdektelenség, mobilozás, rossz testbeszéd vagy öltözködés, homályos fogalmazás: ezek az álláskeresők tipikus hibái...  Tovább »

Milyen bizarr kérdésekkel sokkolják az álláskeresők a HR-eseket?  Tovább »

Júniusban vége az érettségiknek és a záróvizsgáknak: a nyári hónapokban nem sok állást hirdetnek meg, de már most érdemes készülni az interjúkra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X