Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Gondolkoztál már azon, hogy pilótának tanulj tovább? Megmutatjuk, milyen lenne.

Téged is lenyűgöz a repülés, belepillantanál a pilóták és a légi dolgozók mindennapi életébe? Akkor ezt neked találták ki.

Forrás: Pixabay / code83

Néhány napja jött ki a hír, hogy a Wizz Air öt budapesti egyetemmel kötött megállapodást a pilótaképzés elősegítése érdekében.

hirdetés
hirdetés

Leendő pilóták: ezekről az egyetemekről kerülhettek a legkönnyebben a Wizz Airhez

Öt egyetemmel kötött együttműködési megállapodást a magyar hátterű Wizz Air diszkont légitársaság. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Nyíregyházi Egyetem, a lengyel Chelm Állami Egyetem, az Észt Repülési Akadémia és a Vilnius Gediminas Műszaki Egyetem korábban már megszerezték a Wizz Air tanúsítványát arról, hogy jó szakmai színvonalon képzik a repülési szakembereket.

Ki ne gondolkozott volna már azon, milyen lehet egy repülőt irányítani sokezer méterre a föld felett?

Ha még azon gondolkoznál, élj-e a lehetőséggel, vagy sem, érdemes megnézni ezt az oldalt. Belehallgathattok a pilóták és légiirányítók közti beszélgetésekbe, és megtapasztalhatjátok közvetett módon, hogyan néznek ki a pilóták mindennapjai.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X