Januártól új szabályok lépnek életbe a KRESZ-ben

1

KRESZ-tanfolyamra járók, figyelem: kétszázezer példányban készített figyelemfelhívó szórólapot az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az új KRESZ-módosításról.

A nyolcnyelvű nyomtatványban ismerteti, hogy a módosult KRESZ szerint 2011. január 1-je óta Magyarország teljes területén tilos előzni az azonos irányú forgalom számára csak két forgalmi sávval rendelkező autópályán és autóúton 7,5 tonnát meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsival reggel 6 és este 10 óra között - írja a hvg.hu.

hirdetés
hirdetés

Ezen felül a kamionoknak legalább 70 méter követési távolságot kell tartaniuk egymás között.

Ingyenes lesz a KRESZ-vizsga: mutatjuk, mennyit spórolhattok ezzel

Palkovics László oktatási államtitkár újra megismételte korábbi ígéretét: ingyenessé teszik az első KRESZ-vizsgát. Palkovics László szerint a balesetek megelőzésében a nevelés fontosabb a rendőri és jogi eszközöknél, büntetéseknél, a műszaki eszközöknél és biztonsági rendszereknél is. Hozzátette, hogy a felelős közlekedésre nevelést gyermekkorban kell elkezdeni, a jogosítványt szerző fiatalok KRESZ-oktatását pedig hatékonyabbá kell tenni.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

vivek2125

If you are a game lover then play one single click [url=http://papacookinggames.com/]papas freezeria free[/url] in without any required. papa game is the most popular and played by millions of people online game.

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X