Januártól új szabályok lépnek életbe a KRESZ-ben

1

KRESZ-tanfolyamra járók, figyelem: kétszázezer példányban készített figyelemfelhívó szórólapot az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az új KRESZ-módosításról.

A nyolcnyelvű nyomtatványban ismerteti, hogy a módosult KRESZ szerint 2011. január 1-je óta Magyarország teljes területén tilos előzni az azonos irányú forgalom számára csak két forgalmi sávval rendelkező autópályán és autóúton 7,5 tonnát meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsival reggel 6 és este 10 óra között - írja a hvg.hu.

hirdetés
hirdetés

Ezen felül a kamionoknak legalább 70 méter követési távolságot kell tartaniuk egymás között.

Ingyenes lesz a KRESZ-vizsga: mutatjuk, mennyit spórolhattok ezzel

Palkovics László oktatási államtitkár újra megismételte korábbi ígéretét: ingyenessé teszik az első KRESZ-vizsgát. Palkovics László szerint a balesetek megelőzésében a nevelés fontosabb a rendőri és jogi eszközöknél, büntetéseknél, a műszaki eszközöknél és biztonsági rendszereknél is. Hozzátette, hogy a felelős közlekedésre nevelést gyermekkorban kell elkezdeni, a jogosítványt szerző fiatalok KRESZ-oktatását pedig hatékonyabbá kell tenni.

hirdetés

Hozzászólások (1)

vivek2125

If you are a game lover then play one single click [url=http://papacookinggames.com/]papas freezeria free[/url] in without any required. papa game is the most popular and played by millions of people online game.

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X