szerző:
Eduline

Itt találjátok az emelt szintű érettségik szóbeli tételcímeit.

©

Emelt szintű magyarérettségi - itt olvashatjátok el a 2018-as tételek címeit irodalomból és magyar nyelvből.

Az emelt szintű történelemérettségi pontos tételcímeit itt találjátok.

A 2018-as matek, informatika és fizika emelt szintű tételeit is átnézhetitek.

Itt vannak a 2018-as érettségi tételei matematikából

Nyilvánosságra hozta a 2018-as emelt szintű matekérettségi tételsorát az Oktatási Hivatal.

Valamint a biológia-, a földrajz- és a kémiaérettségi tételeit is megtaláljátok.

Itt vannak a 2018-as emelt szintű érettségi témakörei informatikából

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2018-as emelt szintű informatikaérettségi segédanyagait - itt találjátok azokat a témaköröket, amelyeknek az ismeretét a szóbeli vizsgán ellenőrzik a tanárok. Ezekből a témakörökből kell vizsgáznia azoknak, akik 2018-ban informatikából érettségiznek emelt szinten.

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2018-as érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.