Mikor és kinek kell fizetnie az érettségi vizsgáért?  Tovább »

Érettségire készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarosan komoly feladattal kell szembenéznie az idei végzősöknek, közeleg az érettségi.  Tovább »

Szerda esti tesztünkben húsz festményt mutatunk nektek. A feladat egyszerű: meg kell mondanotok, kik szerepelnek ezeken a festményeken.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Előrehozott érettségit tesztek valamelyik nyelvből vagy informatikából?  Tovább »

Hamarosan jön a ballagási szezon, májusban a középiskolások, júniusban pedig az általános iskolások ballagási ünnepségeit tartják az iskolák.  Tovább »

Milyen teendőitek vannak a felvételi jelentkezés leadása után? Milyen határidőket kell betartani és mire kell figyelni?  Tovább »

Áprilistól újra fontos dolga lesz a felvételizőknek, kezdődik a tavaszi ügyintézés.  Tovább »

Az informatikai alapismeretek érettségi feladataiból válogattunk nektek kérdéseket. Vigyázat, emelt szintű kérdésekről van szó. Ti hányat találtok el?  Tovább »

Érettségire készültök, de matek nem tartozik a kedvenceitek közé? Próbáljátok ki a következő három ingyenes appot.  Tovább »

Elkezdenétek (vagy folytatnátok) a felkészülést a magyarérettségire? Oldjátok meg az előző évek feladatsorait.  Tovább »

Fel kell tölteni az érettségi bizonyítány másolatát az e-felvételi rendszerbe, ha megszerzitek a bizonyítványt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Kevesebb mint két hónap van az érettségi szezon kezdetéig, ha matekból még gyakorolnátok, itt találjátok az előző évek feladatsorait.  Tovább »

A történelemérettségire való felkészülés egyik leghatásosabb módja, ha az előző évek feladatsorait megoldjátok.  Tovább »

Májusban kezdődik a 2018-as tavaszi érettségi szezon - mikor nem jár többletpont az emelt szintű érettségiért?  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X