Idén májusban és júniusban több mint 70 ezer diák érettségizik, a vizsgára jelentkezők száma azonban folyamatosan csökkent az elmúlt években.  Tovább »

Most vizsgáztatok, de javítani szeretnétek? Ten tudjátok, mikor választhatjátok a javító érettségit és mikor mehettek pótérettségire?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közzétette a közép- és emelt szintű spanyolérettségi megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Délelőtt 11-kor véget ért a középszintű spanyolérettségi, itt nézhetitek meg a feladatokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Spanyolból, drámából, mozgóképkultúra és médiaismeretből is érettségiznek ma a diákok.  Tovább »

Közzétette a közép- és az emelt szintű franciaérettségi feladatsorait és megoldásait az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Hamarosan kezdődnek a szóbeli érettségik. De mi történik akkor, ha egy vizsgázó nem megy el a szóbelire?  Tovább »

Közzétette a vizuális kultúra érettségi feladatsorát és a megoldásokat az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszokat.  Tovább »

Hogyan "edzhetitek" magatokat a szóbeli franciaérettségire, a nyelvvizsga szóbeli részére vagy akár egy franciaországi nyaralásra?  Tovább »

Középszinten 623-an, emelt szinten 390-en érettségiznek francia nyelvből ma délelőtt - közölte az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Az emelt szintű fizikaérettségi feladatsorát és megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Közzétette a középszintű fizikaérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Megyei vagy fővárosi kormányhivatalban jelentkeztetek az érettségire? Mutatjuk, hogy hol és mikor nézhetitek meg a kijavított írásbeliket.  Tovább »

Véget ért az emelt szintű fizikaérettségi írásbeli vizsgája is. Egy diák számolt be nekünk tapasztalatairól és a feladatsorról.  Tovább »

Tíz órakor véget ért a középszintű fizikaérettségi – itt találjátok a szaktanár által készített, nem hivatalos megoldásokat.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X