Hamarosan elindul a felvételi előtti nagy pontszámítási hajsza, de pontosan hány többletpont jár a felsőoktatási szakképzések után a felvételinél?  Tovább »

Újabb pontszámítási kérdésre válaszolunk: hány pontot kaphattok a Középiskolai Tudományos Diákkörök Országos Konferenciája (TUDOK) elért helyezésért...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta az emelt szintű biológiaérettségi A feladatának tételcímeit az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Hamarosan minden felvételiző belekezd a számolgatásba, ezért újabb fontos kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta az emelt szintű fizikaérettségi szóbeli témaköreit az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A szakgimnáziumi képzés rugalmasságának növelését és a szakmai képzési tartalom egy részének választhatóvá tételét célozza az a nemzeti köznevelési...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az emelt szintű szóbeli kémiaérettségi A és C feladatainak témaköreit az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a 2018-as emelt szintű történelemérettségi szóbeli témaköreit az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Jövőre érettségiztek? Összegyűjtöttük azokat a fontos infókat, amelyek segíthetnek dönteni: melyik legyen a választott tárgyatok?  Tovább »

2018-ban is nehéz dolguk lesz azoknak a diákoknak, akik általános orvosi, fogorvosi, gyógyszerészeti vagy éppen állatorvosi képzésre szeretnének...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2018-as emelt szintű érettségi témaköreit földrajzból.  Tovább »

Várhatóan február közepéig lehet jelentkezni a 2018-as érettségire - de milyen tantárgyak közül választhatnak azok, akik emelt szinten vizsgáznának?  Tovább »

Mennyit kell fizetniük a 2018-as érettségiért azoknak, akik már korábban befejezték a középiskolát, de az egyetemi-főiskolai felvételi miatt egy...  Tovább »

Végzős középiskolások vagytok, ezért időről időre eszetekbe jut a rohamosan közeledő 2018-as érettségi? Íme, a vizsgaidőpontok.  Tovább »

Hamarosan el kell kezdeni számolgatni és tervezgetni, hogy hova lesz elég az összegyűjtött pontszám.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X