Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek a 2018-as felvételin.  Tovább »

Szigorítana a Magyar Nemzeti Bank az érettségi szabályain, több tízezer forintot veszítenek a pedagógusok azzal, hogy a bértáblájuk alapjának...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sok diákot megbuktattak román nyelv és irodalomból, de a fellebbezések után sokan több jeggyel jobbat kaptak.  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Mikor lesz az őszi és a téli szünet, és mikor startol a középiskolai felvételi?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hamarosan itt az idei ponthatárhúzás, vajon milyen szakokhoz kellett tavaly 500 pont? Utánajártunk.  Tovább »

Emelt szintű érettségivel szeretnétek előnyhöz jutni a felsőoktatási felvételin? Vigyázat: nem mindig jár többletpont a nehezebb vizsgáért.  Tovább »

Az idei felvételin is a gazdasági szakok taroltak, a magasan meghúzott előzetes ponthatárok ellenére több ezren próbálnak állami ösztöndíjas helyet...  Tovább »

Hány pontot érnek a 2018-as felvételin az érettségi eredmények? Kalkuláljatok velünk.  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek a 2018-as felvételin.  Tovább »

Végleg fellélegezhetnek az idei végzősök: véget ért a 2018-as érettségi szezon.  Tovább »

Tanulnátok valami újat? Fejlesztenétek magatokat?  Tovább »

Hamarosan, a szóbeli vizsgák végeztével mindenkinek befejeződik az idei érettségi szezon.  Tovább »

Milyen szakokhoz kell két emelt szintű érettségi a 2018-as felvételin? Itt a lista.  Tovább »

Megnéztük, melyek a legnépszerűbb alapszakok a 2018-as felvételin, mennyit kell fizetni a fővárosi kollégiumokban, és a kötelező olvasmányokkal is...  Tovább »

Fel kell tölteniük az érettségi bizonyítvány szkennelt változatát az e-felvételibe azoknak, akik idén érettségiztek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X