Hány pontot érhetnek a felvételin a különböző versenyeken elért helyezések? Itt a válasz:  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztek a 2018-as keresztféléves felvételin.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma megkezdődnek az őszi érettségi emelt szintű szóbeli vizsgái országszerte.  Tovább »

Holnaptól elindul az érettségi szezon második felvonása: kezdődnek a szóbeli vizsgák.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Befejeződtek október-novemberi érettségi időszak írásbeli vizsgái, a 9 vizsganapon 166 helyszínen mintegy 8 ezer érettségiző adott számot tudásáról.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a tegnapi fizika- és spanyolérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a...  Tovább »

Mikor nem érdemes sorrendet módosítani, hogyan lehet törölni a megjelölt képzéseket, és mire kell mindenképpen figyelni?  Tovább »

Májusban kezdődik a 2018-as tavaszi érettségi szezon - mikor nem jár többletpont az emelt szintű érettségiért?  Tovább »

Milyen az érettségi pontszámítás középszinten és emelt szinten? Hány százaléktól van meg a kettes és hánytól az ötös? Itt a válasz.  Tovább »

Pár nap pihenőt kapnak azok, akik az idei őszi érettségin vizsgáznak egy vagy több tantárgyból: az emelt szintű szóbelik november 8-án kezdődnek.  Tovább »

Hétfő reggel a spanyolvizsgával folytatódik tovább a 2018-as őszi érettségi. Hány feladatot kell megoldaniuk a diákoknak? Mutatjuk a részleteket.  Tovább »

Még nincs vége az idei őszi érettségiknek, mutatjuk milyen vizsgák várnak még a diákokra.  Tovább »

November 5-én nézhetik meg a kijavított érettségi dolgozatokat azok, akik valamelyik megyei vagy fővárosi kormányhivatalban jelentkeztek az...  Tovább »

Csütörtökön informatikából érettségiztek a diákok, az Oktatási Hivatal pedig már nyilvánosságra is hozta a feladatsorokat és a javítókulcsot.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a tegnapi németérettségi feladatsorait és megoldókulcsait az Oktatási Hivatal, most ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X