szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Már csak egy napotok maradt leadni a jelentkezéseteket a szeptemberben induló egyetemi és főiskolai képzésekre. Bár hitelesítésre még a határidő is után lesz pár napotok, vajon ha már most megtettétek, és valamin módosítottatok, utána újra kell hitelesíteni? Itt a válasz.

A szeptemberben induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket: erre a jelentkezési határidőt követően - amennyiben ezt még nem tettétek meg - 2020. február 20. éjfélig van lehetőségetek.

Azonban ha már hitelesítettétek a jelentkezéseteket, de még a jelentkezési határidő lejárta előtt bármit változtattok az E-felvételiben (ilyen az adatmódosítás, dokumentumfeltöltés), a felvételi kérelmét újra hitelesítenetek kell! Erre abban az esetben is szükség van, ha végül visszaállítjátok a módosítás előtti állapotot (azaz nem történik adatváltozás) - hívja fel a figyelmet a Felvi.

A héten véget ér a felvételi jelentkezési időszaka. Összeszedtünk nektek néhány tippet, hogy mit érdemes átgondolni és ellenőrizni, mielőtt véglegesítitek a felvételi jelentkezéseteket. Itt megnézhetitek mind a hat lépést, amin érdemes végig mennetek, mielőtt leadjátok a jelentkezéseteket.  

Hat dolog, amire érdemes figyelni, mielőtt véglegesítitek a jelentkezést

A héten véget ér a felvételi jelentkezési időszaka. Összeszedtünk nektek néhány tippet, hogy mit érdemes átgondolni és ellenőrizni, mielőtt véglegesítitek a felvételi jelentkezéseteket.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.