Itt van a középszintű informatikaérettségi feladatsora

Délelőtt 11-kor véget ért a középszintű informatikaérettségi - itt nézhetitek meg a gyakorlati vizsga feladatait. A középszintű informatika érettségi nap támogatását köszönjük a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának.

Forrás: Pixabay / Alfred Muller

Ahogy az előző években, úgy idén is négy témakörben kellett feladatokat megoldani a középszintű informatikaérettségin: a szövegszerkesztés és a prezentációkészítés mellett táblázatot is készíteni kellett, de volt egy adatbázis-feladat is.

hirdetés
hirdetés

Informatika érettségi feladatlap 2018 - közép szint by eduline.hu on Scribd

Informatikaérettségi: itt találjátok a legfrissebb infókat

Csütörtökön a középszintű informatikaérettségivel folytatódik az érettségi szezon. Az Eduline-on folyamatosan beszámolunk a feladatokról, diákokat és tanárokat kérdezünk az írásbeliről. A középszintű informatika érettségi nap támogatását köszönjük a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának. 08:00Ebben a percben... ... országszerte megkezdődtek a középszintű informatikavizsgák. 07:40Reméljük, mindenki beért a vizsgára Jöhet az eligazítás a rendszergazdától.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X