Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Megvan az idei Pont Ott Parti részletes programja és helyszíne

Megvan, hol lesz az idei budapesti Pont Ott Parti: a felvételizők a Rióban várhatják a ponthatárokat. Mutatjuk a programokat.

Forrás: Túry Gergely

A 2017-es felvételi ponthatárait július 26-án, este nyolckor hozzák nyilvánosságra. Ahogy az elmúlt években, úgy az idén is lesz Pont Ott Parti az ország több városában. A fővárosi ponthatárváró buli helyszíne a Rio Budapest (1117 Budapest, Hengermalom út 133.), a programok délután háromkor kezdődnek, a házigazda Buda Marci lesz.

hirdetés
hirdetés

Program:

15:00 Pont Ott Warm Up Party by DJ Juhász Laci
16:00 Fitnesz Rubint Rékával
17:00 Meglepetés program
18:00 ByeAlex és a Slepp
20:00 Hivatalos felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése
21:00 Drop the Cheese

A koncertek mellett kerekasztal-beszélgetések és előadások is lesznek, például nyelvtanulásról, karrierépítésről, a hallgatók családalapítási kedvezményeiről. Aki akar, sportolhat, lesz mászófal, teqball, de aki játékkal ütné el az időt a ponthatárok megjelenéséig, csocsózhat is.

Ilyen lesz az idei Pont Ott Parti: megvannak a pécsi programok

Nemcsak Budapesten, hanem több vidéki egyetemvárosban is tartanak ponthatárváró bulit július 26-án, itt találjátok a pécsi programokat. A pécsiek a Széchenyi téren várhatják a 2017-es felvételi ponthatárokat.

Ilyen lesz az idei ponthatárváró buli: zalaegerszegi programok

Sokan kérdeztétek, idén is lesznek-e ponthatárváró bulik a nagyobb városokban. Megérkezett az első program, méghozzá Zalaegerszegről. Zalaegerszegen július 26-án 18 órakor kezdődik a ponthatárváró buli, méghozzá egy Ocho Macho-koncerttel. 20 órától óriáskivetítőn mutatják a ponthatárokat, 22 órától pedig a Wellhello koncertezik.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X