Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Ez a legjobb legális puska az érettségin, semmiképpen se hagyd otthon

Mindenki használhatja a függvénytáblát, de talán kevesen tudják igazán hatékonyan forgatni egy vizsgahelyzetben. Pedig középfokon rengeteget segíthet, ha ismerjük a kötetet. A Studium Generale segítségével kerestük a választ arra, mire kell figyelni.

Forrás: pixabay

Semmiképp se a vizsgán kezdjünk ismerkedni vele, ez az első és legfontosabb szabály - emelte ki kérdésünkre a Studium Generale matekszekciója.

hirdetés
hirdetés

Tudni kell, mi van benne, mi az, amit nem kell fejből tudni. Azt is érdemes tudni, nagyjából hol találhatók a fontos információk.

Középszinten a feladatok nagy hányada megoldható a függvénytábla használatával, így hatványozottan érdemes gondot fordítani a kiismerésére.

Érdemes felcímkézni a függvénytáblát, így nem megy el sok idő azzal, ha valamit meg kell kereni - tanácsolja a Studium Generale.

Az idei érettségivel kapcsolatos megfrissebb és legfontosabb infók lelőhelyét itt találod.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X