Mennyi idő áll rendelkezésükre a vizsgázóknak a magyarérettségin? Hogyan pontoznak és milyen segédeszközök használhatók? Segítünk eligazodni.  Tovább »

Milyen feladatokat kaptok majd az idei középszintű matekérettségin?  Tovább »

Milyen tipikus hibákat vétenek a matekból érettségizők, és hogyan lehet ezeket elkerülni? Ehhez ad tanácsot a Studium Generale matekszekciója.  Tovább »

Milyen hibákat érdemes elkerülni a töriérettségin? Nasli Ádám, a Studium Generale történelem szekciójának vezetőjét kérdeztük.  Tovább »

hirdetés

Földrajzból érettségiztek idén tavasszal? Összeszedtük azokat a fogalmakat, amelyet minden vizsgázónak ismernie kell.  Tovább »

Az érettségi és a vizsgaidőszak mindenki számára kimerítő: utánajártunk, mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás.  Tovább »

Megjöttek a legfrissebb adatok az Oktatási Hivataltól.  Tovább »

A Perfekt Zrt. oktatási szakértője ad tippeket, hogyan kerüljétek el a kellemetlen és gyakori érettségi hibákat.  Tovább »

Hány pontot lehet veszíteni a közép- és emelt szintű magyarérettségin a csúnya írással? Utánajártunk.  Tovább »

Nem csak a négyjegyű függvénytábla, de az atlaszok és a helyesírási szótár is hasznos segítség lehet.  Tovább »

A 2017-es tavaszi érettségi szezontól változik a középszintű magyarérettségi, a diákoknak több feladatot kell megoldaniuk. Itt vannak a részletek.  Tovább »

Pontosabban egy chatbottal, amihez elég megnyitni a Facebook Messengert.  Tovább »

Egyre közeledik az érettségi napja - a gimnáziumi évek legnagyobb tanulmányi megmérettetéséé.  Tovább »

Belevetnétek magatokat a tanulásba, de valahogy nem tudtok koncentrálni, vagy nem tartjátok elég hatékonynak a tételek átnézését?  Tovább »

Aki az érettségi kezdetéig nem teljesíti az ötven óra közösségi szolgálatot, egyetlen tárgyból sem tehet vizsgát - hívta fel az Oktatási Hivatal az...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X