Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Németérettségi megoldások: olvasott szöveg értése

9

A világ leghíresebb karneváljairól és egy mesegyűjteményről szóló szöveget is kellett értelmezniük a vizsgázóknak a középszintű németérettségin. Itt találjátok a feladatlap első részének nem hivatalos megoldását. Köszönjük a német érettségi nap támogatását és a feladatlapok megoldását az Euro Nyelvvizsga Központnak.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (9) , melyek közül a legfrissebbek:

Kárász Dávid

Jó hír!

Aki gondolkodik az ausztriai továbbtanulással kapcsolatban, az megnyugtatjuk, hogy a következő félévtől az EU állampolgársággal rendelkező személyeknek továbbra is jár a tandíj mentesség a TU, WU esetében. A többi egyetemről egyenlőre nem tudunk biztos infót nyújtani.

Ezenfelül, szeretnénk mindenkit tájékoztatni arról, hogy a magyar jelentkezéssel ellentétben az osztrák rendszer sokkal rugalmasabb, így jelentkezéseket a nyár végéig is elfogadják a következő szemeszterre.

Ez azoknak is érdekes lehet, akit esetleg nem vettek fel a kívánt magyarországi egyetemre.

Következő szeminárium:

2012. május (25)-26-27; jelentkezés május 18-ig

jelentkezés:

e-mail: [email protected]
facebook: https://www.facebook.com/events/393613494002831/

Dely Ibolya

Na hát én egy csomót nem úgy írtam ahogy itt van!De sebaj megvárom a hivatalos megoldó kulcsot!Reméljük a legjobbakat!:)

Dénes Szálkai

Az utolsó előtti az richtig , mivel később de ott írja a szöveg, hogy Märinos schätzt, dass NACH ungefähr EINEM JAHR der Wohlfühlzustand erreicht ist und man PROBLEMLOS UNTERHALTUNGEN führt.

judit092

az emelt érettségi megoldásai várhatóan mikor kerülnek fel?

Ébelle Fruzsina

a szöveg szerint egy év után az illető gond nélkül tud beszélgetni, ez pedig a mindennapos szituációkhoz pont elég

Nóciii

a-a :) az van benne, h 1 évi nyelvtanulás után nem okoz gondot a mindennapos kommunikáció. És ez volt a kérdés, nem az,hogy biztosan mozog-e . :)
MAX PONT oh yeeaaah :D

Csatár Réka

az utolsó előtti igaz hamis szerintem falsch,mert az állításban az van, hogy egy év nyelvtanulás után, a szövegben meg az, hogy azután, hogy biztosan mozog a nyelvben, ami kb. három év a szövegben talán

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X