Milyen településeken hirdettek meg támogatott nyelvi és informatikai tanfolyamokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Újabb 383 képzés indul állami támogatással a Tudásod a jövőd! programban március 20. és április 20.  Tovább »

Összesen 670 millió forint értékben újabb 555 képzés jelent meg a Tudásod a jövőd projektben, így 243 településről...  Tovább »

Meddig lehet jelentkezni az Európai Unió által támogatott nyelvi és informatikai tanfolyamokra? Mikor kezdődnek az utolsó képzések?  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Bár csak kedden jelentették be, hogy újabb 17 intézmény 317 tanfolyamával bővül az uniós támogatású nyelvi és...  Tovább »

Hamarosan újabb képzésekkel bővül a Tudásod a jövőd!  Tovább »

Eddig mintegy száz cégnek sikerült megfelelően regisztrálnia az európai uniós forrásból indított lakossági...  Tovább »

Majdnem ingyen tanulhattok idegen nyelveket és informatikát januártól - a Tudásod a jövőd nevű programra már jelentkezhettek is.  Tovább »

Százezren vehetnek részt az idegen nyelvi és informatikai képzéseket magában foglaló Tudásod a jövőd projektben 2014...  Tovább »

Kedden meghirdették az első olyan idegen nyelvi és informatikai képzéseket, amelyekhez egy kiemelt uniós projekt...  Tovább »

Hogyan lehet ingyenes nyelvtanfolyamra vagy informatikai képzésre jelentkezni?  Tovább »

Százezer felnőtt tanulhat idegen nyelvet és informatikát ingyen - jelentették be kedden.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X