Ma délután elkezdődik a nyári szünet, de még jó néhány feladata van a diákoknak és a felvételizőknek. Íme, a legfontosabb dátumok.  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018/2019-es tanév? Mikor lesznek az iskolai szünetek, a fontos felmérések, az őszi és a tavaszi érettségi?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor kezdődik a suli szeptemberben? Mikor lesznek az érettségik és kompetenciamérések a következő tanévben? Itt a válasz.  Tovább »

A tanítási év kötelező táborozással történő meghosszabbítása rossz ötlet, a választható tábor állami finanszírozása viszont jó irány, csak éppen nem...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Még nincs döntés a témában - ezt mondta a tanév rendjének változásáról Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.  Tovább »

Lassan itt a nyári szünet, de addig még jó néhány feladata van a diákoknak. Íme a június legfontosabb dátumai.  Tovább »

Újabb szombati munka- és tanítási napra kell felkészülni.  Tovább »

Március 29-én kezdődik a tavaszi szünet, hat napig maradhatnak otthon az általános és középiskolások.  Tovább »

Már nem is kell olyan sokat várni, hogy pár pihenőnapot kapjanak a diákok és a tanárok.  Tovább »

Elkezdődött a 2017/2018-as tanév második féléve. Meddig kell júniusban iskolába járni?  Tovább »

Már most tervezhetitek a nyaralást, kirándulást és pihenést, 2018-ban nem lesz hiány hosszú hétvégékből.  Tovább »

Több ezer diákot ért kellemes meglepetés: számos iskolában meghosszabbítják a téli szünetet néhány nappal, így az január első hetében is tart.  Tovább »

Tisztában vagyunk azzal, hogy még a téli szünetre is várni kell pár napot, de van olyan Eduline-olvasó, aki már a tavaszi szünetet várja.  Tovább »

Mindössze négy munkanap esik az idei téli szünetre, amely december 23-án kezdődik.  Tovább »

Hamarosan eljön a téli szünet is, és egy ideig nem kell iskolába járni, csak pihenni. Pontosan mikor is lesz a téli szünet?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X