Nemsokára megkezdődik a 2018/19-es tanév. De hogyan alakulnak a tanítási szünetek, mennyi időtök lesz pihenni? Utánajártunk.  Tovább »

Pontosan mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Itt a teljes lista és a vizsgák időpontjai:  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Három négynapos és három háromnapos hétvégével számolhatunk jövőre.  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon? Mikor lesz az őszi és a téli szünet, és mikor startol a középiskolai felvételi?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mikor kell először iskolába menni a 2018/2019-es tanévben?  Tovább »

Mikor kezdődik az idei őszi szünet? Mutatjuk a 2018/2019-es tanév egyik (diákok szerint) legfontosabb dátumát.  Tovább »

Már javában tart a 2018-as nyári szünet, de vajon meddig élvezhetik a diákok az iskolamentes időszakot?  Tovább »

Ma délután elkezdődik a nyári szünet, de még jó néhány feladata van a diákoknak és a felvételizőknek. Íme, a legfontosabb dátumok.  Tovább »

Mikor kezdődik a 2018/2019-es tanév? Mikor lesznek az iskolai szünetek, a fontos felmérések, az őszi és a tavaszi érettségi?  Tovább »

Mikor kezdődik a suli szeptemberben? Mikor lesznek az érettségik és kompetenciamérések a következő tanévben? Itt a válasz.  Tovább »

A tanítási év kötelező táborozással történő meghosszabbítása rossz ötlet, a választható tábor állami finanszírozása viszont jó irány, csak éppen nem...  Tovább »

Még nincs döntés a témában - ezt mondta a tanév rendjének változásáról Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.  Tovább »

Lassan itt a nyári szünet, de addig még jó néhány feladata van a diákoknak. Íme a június legfontosabb dátumai.  Tovább »

Újabb szombati munka- és tanítási napra kell felkészülni.  Tovább »

Március 29-én kezdődik a tavaszi szünet, hat napig maradhatnak otthon az általános és középiskolások.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X