Szabad tankönyvválasztást, anonim tanárértékelő rendszert, többféle tanulmányi ösztöndíjat kérnek a diákszervezetek, amelyek néhány napja...  Tovább »

Egy héttel, április 6-áig meghosszabbítják a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) által szervezett adománygyűjtést, amelynek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szerdán tartja alakuló ülését a megújult Köznevelés-stratégiai Kerekasztal - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma kedden.  Tovább »

A tankerületi tanácsok tervezett taglistája „zöld utat biztosít a kormányzati akarat-gőzhenger gátlástalan nyomulásának” - írja a Pedagógusok...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A miniszter által jóváhagyott tagokkal, a szakszervezeteket kihagyva hozná létre a tankerületi tanácsokat a kormány féléves késedelem után – derül...  Tovább »

A Perfekt Zrt. oktatási szakértője ad tippeket, hogyan kerüljétek el a kellemetlen és gyakori érettségi hibákat.  Tovább »

Jól áll Magyarország a térség többi országához képest, ha az Európai Kutatási Tanács által odaítélt pályázati pénzek eloszlását nézzük.  Tovább »

Bill Gates, a világ egyik leggazdagabb embere egy középiskolásoknak szóló előadáson 11 tanácsot adott az életről és a célok elérésétől.  Tovább »

Hamarosan elérkezik a történelemérettségi napja.  Tovább »

A társadalmi integráció kulcsa és elengedhetetlen előfeltétele az oktatás, egész Európában.  Tovább »

Nem csak az egyetemi tanulmányaidban, hanem a közösségi életben és a mindenkit bosszantó adminisztrációban is segítséget kaphatsz  Tovább »

Egyszerű szabály, amit érdemes betartani.  Tovább »

Jogszabály-módosítást javasol az alapvető jogok biztosa és a nemzetiségek jogainak védelmét ellátó biztoshelyettes annak érdekében, hogy a...  Tovább »

Nem lehet a helyi közösségre bízni, hogy mit kell tanítani, de az támogatandó, hogy a helyi közösségnek legyen hatása az oktatásra, ezért hoztuk...  Tovább »

Csak most kezdi vizsgálni az Emmi, hogy növelte-e a korai iskolaelhagyók számát az, hogy 2013-ban 16 évre csökkent a tankötelezettség felső korhatára.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X