A Perfekt Zrt. oktatási szakértője ad tippeket, hogyan kerüljétek el a kellemetlen és gyakori érettségi hibákat.  Tovább »

Jól áll Magyarország a térség többi országához képest, ha az Európai Kutatási Tanács által odaítélt pályázati pénzek eloszlását nézzük.  Tovább »

Bill Gates, a világ egyik leggazdagabb embere egy középiskolásoknak szóló előadáson 11 tanácsot adott az életről és a célok elérésétől.  Tovább »

Hamarosan elérkezik a történelemérettségi napja.  Tovább »

hirdetés

A társadalmi integráció kulcsa és elengedhetetlen előfeltétele az oktatás, egész Európában.  Tovább »

Nem csak az egyetemi tanulmányaidban, hanem a közösségi életben és a mindenkit bosszantó adminisztrációban is segítséget kaphatsz  Tovább »

Egyszerű szabály, amit érdemes betartani.  Tovább »

Jogszabály-módosítást javasol az alapvető jogok biztosa és a nemzetiségek jogainak védelmét ellátó biztoshelyettes annak érdekében, hogy a...  Tovább »

Nem lehet a helyi közösségre bízni, hogy mit kell tanítani, de az támogatandó, hogy a helyi közösségnek legyen hatása az oktatásra, ezért hoztuk...  Tovább »

Csak most kezdi vizsgálni az Emmi, hogy növelte-e a korai iskolaelhagyók számát az, hogy 2013-ban 16 évre csökkent a tankötelezettség felső korhatára.  Tovább »

A Nemzeti Ifjúsági Tanács kapott hideget-meleget a Köznevelési kerekasztalhoz való csatlakozáskor.  Tovább »

Hoffmann Rózsa kereszténydemokrata képviselő szerint a Magyarországon végrehajtott oktatási reformok egybecsengenek azokkal a gondolatokkal...  Tovább »

Ti is minden szilveszterkor fogadalmat tesztek, hogy a következő évben többet tanultok majd, és kevesebbet buliztok?  Tovább »

A tervezett hat- helyett akár nyolcmilliárd eurót is fordíthat az Európai Unió a fiatalok foglalkoztatását segítő...  Tovább »

745 iskolatársa jelszavát törte fel egy kaliforniai egyetem diákja, hogy megnyerje az egyetem hallgatói tanácsának...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X