A nem hagyományos programozói képzéssel foglalkozó Codecool képviseli Magyarországot a 2017-es Európai Szakképzési Héten.  Tovább »

„Világszerte megnőtt az igény arra, hogy a gyerekek minél fiatalabb korban hozzájuthassanak a jövő tudásához” - mondta az Eduline-nak Breuer Anita...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Nálunk az a cél, hogy ne kelljen háromszor meggondolni, hogy belevág-e az ember, hanem bárki elkezdhessen programozni, aki kacsintgat ilyen irányba.  Tovább »

hirdetés

Ősszel már 10 helyszínen lesz elérhető a Skool projekt, melynek keretében ingyen tanulhatnak programozni az erre fogékony 10-14 éves lányok.  Tovább »

Programozóként az átlagfizetés többszörösét kereshetitek meg, és erre érdemes már iskola alatt készülni.  Tovább »

A 81 éves hölgy alig pár hónapja tanult meg programozni és máris mobilos applikációt fejleszt,  Tovább »

Magyarországon több tízezer szakember hiányzik IT területről, és főleg a nők körében választják kevesen ezt a pályát.  Tovább »

A programozás alapjait 2017-től ezzel a kis robottal sajátíthatják el.  Tovább »

A felnövekvő nemzedékek versenyképessége, munkaerőpiaci esélyei javítása szempontjából is nélkülözhetetlen az oktatási rendszer azonnali és...  Tovább »

Komoly fizetésre számíthatnak azok, akik ezen a területen helyezkednek el.  Tovább »

A GE nagy teljesítményű, legösszetettebb számítógépeinek kommunikációját kellett dekódolni egy nemzetközi versenyen, a szoftvermérnökök és...  Tovább »

A Skool ismét megrendezi a kizárólag lányoknak szóló játékfejlesztő versenyét. A lányok körében is egyre elfogadottabb a programozás mint hivatás.  Tovább »

A munkaerőpiacon egy komplett generáció hiányáról ír szakemberek beszámolója alapján a Portfolio.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X