szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Programozást ma már csak úgy mint egy idegen nyelvet, szinte bárki tanulhat. Akik jól elsajátítanak egy-egy programnyelvet könnyen számolhatnak magas kezdőfizetéssel, piacképes állással. A legfontosabb azonban gyakorlás, amelyet az online tanfolyamok esetében is megtehettek.

Programozás középiskolásoknak

A PHP programnyelv alapjait akár középiskolások, sőt, az általános iskola 7-8 osztályosai is elsajátíthatják, ugyanis ez a kurzus főleg ennek a korosztálynak szól.

Ha androidot fejlesztenétek

A JAVA programozás alapjaival is megismerkedhettek ezen a 21 leckés online tanfolyamon. Főleg, ha androidos fejlesztők szeretnétek lenni, a JAVA az egyik legnépszerűbb programnyelv.

Segítség akár a vizsgára is

A C Sharp programnyelven belül ebben a kurzusban a stringek használatát érthetitek meg. A tanfolyam oktatója külön kiemeli, hogy kerüli a közép- és felsőfokú kifejezések használatát, így az előzetes tudás sem feltétlen szükséges hozzá.

Hogyan lehet programozást tanulni - online?

Tudjuk, hogy egy-egy nyelvet körülbelül hányan beszélnek, de mi a helyzet programnyelvekkel? Van olyan, amelyet már 4-5 millióan ismernek szerte a világban. Akárcsak egy idegen nyelvet, egy programnyelvet is bárki tanulhat - akár online is, eredményesen. A programozóként dolgozókat is maguk mögé utasítottak az érettségi előtt álló diákok - ilyen esetek évek óta előfordulnak az NNG C++ Grand Prix programozóversenyén.