Egy kis kikapcsolódásra vágytok a hétvégén? Van olyan film, amit még idén szeretnétek moziban megnézni?  Tovább »

Hamarosan végetér az őszi szünet, azonban a hétvégén is lesznek olyan programok, amire érdemes lehet ellátogatni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha szeretnétek egy kicsit szórakozni a hétvégén, akkor érdemes moziba menni, hiszen az elmúlt hetek horror szenzációja mellet nagyon sok más film is...  Tovább »

Több mint 30 városban, közel 2000 program várja ma az érdeklődőket a Kutatók Éjszakája miatt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Érdekes kezdeményezés bukkant fel a Facebookon, kedves üzenetekkel ragasztanák tele Budapestet és néhány más települést.  Tovább »

Bebizonyítjuk: a tűzijátékon túl is van élet augusztus 20-án.  Tovább »

Nincs pénzed a Sziget Fesztiválra? Most adunk pár ötletet, miként nem kell megfizetnetek a belépőt.  Tovább »

Ha egy kis kalandra vágytok, vagy csak csinálnátok valamit a nyári szünetben, akkor ezen a hétvégén is remek ingyenes programokat találhattok...  Tovább »

Marilyn Manson és Luis Fonsi is fellép a szezon második felében a Budapest Parkban, ahol koncertet ad többek között a Quimby és a Punnany Massif is.  Tovább »

Vannak olyan regények és novellák, amelyeket mindenkinek el kellene olvasnia még az egyetem előtt.  Tovább »

Különleges vezetések, épületbejárások, városi séták, koncertek, divatbemutatók, "kincskereső" programok és az év többi napján nem látogatható...  Tovább »

Közeledik a nyár és egyre több diák agyal azon, mit fog kezdeni magával a következő két és fél hónapban.  Tovább »

A 2017/2018-as tanév munkanapjait, munkaszüneti napjait és tanítási szüneteit szedtük össze, hogy megkönnyítsük a kirándulások és a családi nyaralás...  Tovább »

Ezt a programot senkinek sem szabad kihagyni: május 6-án a Budakeszi Vadasparkban jól képzett kecskék mutatják be azt, amit tanultak.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X