Három igazán jó programot ajánlunk azoknak, akik nem tudjátok, mivel töltsék május 1-jét. Elvarázsolt sziget, Kádár-kor és Nagy Futam.  Tovább »

Felújított kép- és hangminőségben nézhetitek meg a magyar rajzfilmek egyik klasszikusát, a Szaffit.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kétszáznál is több programmal készül április 19-20-ra a Startup Safary Budapest 2018. Menőbbnél menőbb programok és előadások várják az érdeklődőket.  Tovább »

Ma van a magyar költészet napja, ha szeretnétek kimozdulni, akkor jó helyen jártok. Három ingyenes programot gyűjtöttünk nektek össze a mai napra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lássuk, milyen filmeket vetítenek a mozikban a héten. Összegyűjtöttünk pár újat, amiért érdemes lehet moziba menni.  Tovább »

A március 15-i hosszú hétvége a nemzeti megemlékezések mellett a fesztiválok hétvégéje is, különböző hagyományőrző és interaktív programokon...  Tovább »

A március 15-i budapesti programajánlónk után most vidéki ingyenes programokat, tárlatvezetéseket ajánlunk.  Tovább »

Március 15-én számtalan helyre juthattok el ingyenesen.  Tovább »

Lássuk, miket vetítenek holnaptól a mozikban.  Tovább »

Kétszáznál is több programmal készül április 19-20-ára a Startup Safary Budapest 2018. Menőbbnél menőbb programok és előadások várják az érdeklődőket.  Tovább »

Egy kis kikapcsolódásra vágytok a hétvégén? Van olyan film, amit még idén szeretnétek moziban megnézni?  Tovább »

Hamarosan végetér az őszi szünet, azonban a hétvégén is lesznek olyan programok, amire érdemes lehet ellátogatni.  Tovább »

Ha szeretnétek egy kicsit szórakozni a hétvégén, akkor érdemes moziba menni, hiszen az elmúlt hetek horror szenzációja mellet nagyon sok más film is...  Tovább »

Több mint 30 városban, közel 2000 program várja ma az érdeklődőket a Kutatók Éjszakája miatt.  Tovább »

Érdekes kezdeményezés bukkant fel a Facebookon, kedves üzenetekkel ragasztanák tele Budapestet és néhány más települést.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X