Ha egy kis kalandra vágytok, vagy csak csinálnátok valamit a nyári szünetben, akkor ezen a hétvégén is remek ingyenes programokat találhattok...  Tovább »

Marilyn Manson és Luis Fonsi is fellép a szezon második felében a Budapest Parkban, ahol koncertet ad többek között a Quimby és a Punnany Massif is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Közeledik a nyár és egyre több diák agyal azon, mit fog kezdeni magával a következő két és fél hónapban.  Tovább »

hirdetés

A 2017/2018-as tanév munkanapjait, munkaszüneti napjait és tanítási szüneteit szedtük össze, hogy megkönnyítsük a kirándulások és a családi nyaralás...  Tovább »

Ezt a programot senkinek sem szabad kihagyni: május 6-án a Budakeszi Vadasparkban jól képzett kecskék mutatják be azt, amit tanultak.  Tovább »

Már nincs sok hátra az érettségiig, de a nagy tanulási rohamok között érdemes lazítani is, hogy ne csavarodjatok be.  Tovább »

Nem kell otthon ülni vasárnap délután sem.  Tovább »

Április 21-23 közt ismért megrendelésre kerül Budapesten a Fotóutca Fesztivál.  Tovább »

Kétszáznál is több programmal vár április 20-21-én a Startup Safary Budapest 2017.  Tovább »

A Radnóti Színház Ifjúsági Műhelye (RIM) olyan témára hívja fel a figyelmet, amiről valahogy egyáltalán nem tudunk beszélni.  Tovább »

Bár ismét pont a hétvégére romlik el az idő, azért nem kell a négy fal között gubbasztani.  Tovább »

Szánkózni már nem, strandolni még nem lehet, ráadásul esni is fog, így érdemes jól megtervezni a hétvégi unaloműzést. Segítünk.  Tovább »

Március 15-én általában a politikáé a főszerep, de ettől még azoknak is jut program, akik inkább kerülnék a pártok rendezvényeit.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X