„Hat év folyamatos, nem egyszer méltánytalan támadások kereszttüzében végzett munka után most más feladatot vállal.  Tovább »

Aki egyetemre jár vagy járt, pontosan ismeri ezeket a tanártípusokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Professzorok Batthyány Köre egyetért a felsőoktatás profiltisztításával, a szerveződés szerint fontos, hogy a közösségi forrásokat optimálisan...  Tovább »

A Professzorok Batthyány Köre javaslatokat tett közzé hétfőn a felsőoktatás átalakításáról, támogatva egyebek mellett...  Tovább »

hirdetés

Külföldről támogatott politikai erők játékszerének nevezte a Hallgatói Hálózatot a Professzorok Batthyány Köre (PBK)...  Tovább »

A Huffington Post közzétette a Princeton Review legfrissebb listáját azokról az egyetemekről, ahol a hallgatók szerint...  Tovább »

"A vizsgálóbizottság nyilvánosságra került véleménye alapján a helyzet egyértelműnek látszik: Schmitt Pál doktori...  Tovább »

Tiltakozik a felsőoktatási törvény "felpuhítása" ellen a Professzorok Batthyány Köre, közleményükben az áll: súlyos...  Tovább »

A College Magazine összegyűjtötte a legemlékezetesebb professzorokat - a filmvászonról.  Tovább »

Visszautasítja a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája a hallgatói képviseletre nézve alaptalan, rosszindulatú állításokat amelyeket hét...  Tovább »

Mit csinál az, aki befejezte a középiskolát de semmi kedve rögtön belevetni magát az egyetemi/főiskolai életbe?  Tovább »

Lassan, de biztosan fogynak a felsőoktatási intézményekben oktató és megfelelő végzettségű tanárok – nagyjából ez szűrhető le az elmúlt években...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X