Nem igaz, hogy a pedagógus szakszervezetek kérték, hogy az évekkel ezelőtt beígért béremelés utolsó, ötödik lépcsője differenciált legyen - így...  Tovább »

Mennyit keresnek az egyetemi és főiskolai végzettségű pályakezdő pedagógusok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Vannak olyan intézményvezetők, akik úgy döntöttek, hogy élnek a lehetőséggel, és honorálni kívánják a többletmunkát" - mondta a pedagógusok komoly...  Tovább »

Az oktatási államtitkár szerint az OECD-átlagnál többet költenek az oktatási rendszer fejlesztésére, az OECD adatai azonban mást mutatnak - írja a...  Tovább »

hirdetés

Egyre több az 50 fölötti pedagógus - írja a Haszon az OECD új, 450 oldalas tanulmánya alapján.  Tovább »

Nemcsak a többéves tapasztalattal rendelkező, hanem a pályakezdő pedagógusok bére is változik szeptembertől: kiszámoltuk, mekkora összegre...  Tovább »

Bruttó 7-14 ezer forinttal magasabb fizetést kapnak a 2017/2018-as tanévtől azok a pedagógusok, akik saját intézményük igazgatója szerint "jól...  Tovább »

Az osztályfőnökök és munkaközösség-vezetők pótléka a tankerületi központokhoz tartozó iskolák pedagógusai esetében az eddigi összegnek akár a...  Tovább »

A hazai tanári fizetések jóval az átlag alatt vannak, a legfrissebb felmérések szerint is. Ennél már csak a csehek és a lengyelek keresnek rosszabbul.  Tovább »

"Komoly ellentéteket, feszültségeket” okozhat a tanári szobákban, „tovább növelve az egyébként is jogos elégedetlenséget, megosztva, szétzilálva a...  Tovább »

Már jól láthatóak a pedagógus-béremelés eredményei, hiszen míg az átlagbérek csaknem 20 százalékkal nőttek, addig az oktatásban dolgozók bére már...  Tovább »

Kezdi elveszíteni értékét a pedagógusok 2013-ban indult béremelése.  Tovább »

"Először baltával estek neki az addig is már ezer sebből vérző oktatási rendszernek, majd a romok láttán megbénultak, és meg is vakultak" - reagált...  Tovább »

"Mostanra jól láthatjuk azt is, kik maradtak meg a szakma talaján, s kik igyekeztek a politikai mezőben hasznosítani az átalakítás nehézségeiből...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X