Az elmúlt években növekedett a tanárképzésbe jelentkezett és felvett hallgatók száma - mondta az oktatási államtitkár szerda reggel a Kossuth Rádió...  Tovább »

Az oktatási államtitkár szerint 18 százalékos béremelést jelentene a pedagógusok követeléseinek három pontja, az óraszámcsökkentés, az órakedvezmény...  Tovább »

Hosszú és dühös levelet küldött a boon.hu szerkesztőségének a miskolci Herman Ottó Gimnázium tantestülete.  Tovább »

Mennyit keresnek januártól azok a tanárok, tanítók és óvodapedagógusok, akik a 2015-ös minősítési eljáráson megfeleltek, így 2016.  Tovább »

Novemberben elindultak az önértékelési csoportok munkái, a legtöbb igazgató már megkapta, mikor és hány tanárát fogják vizsgálni.  Tovább »

November 30-ig kell feltölteni portfóliójukat azoknak a tanároknak, akik 2017. január 1-jétől a pedagógus II kategóriába szeretnének kerülni.  Tovább »

Keményhangú közleményben cáfolta meg Czunyiné Bertalan Judit tegnapi állításait a PDSZ.  Tovább »

November 30-ig kell feltölteniük a portfóliójukat azoknak a tanároknak, akiket 2016-ban minősítenek. Milyen dokumentumokat kell összegyűjteni?  Tovább »

Önértékelési csoportok alakulnak az iskolákban, a tanárok kétévente egymást osztályozzák majd, de a szülők is kapnak kérdőívet. Íme, a részletek.  Tovább »

Hónapokig váratja az Oktatási Hivatal a tanárokat, mire közli, mikor számíthatnak a minősítési eljárásra.  Tovább »

Újabb megalázó feladatot kaptak a tanárok: most már egymást kell megfigyelniük és a belső ellenőröknek elmondani, miket tapasztaltak.  Tovább »

Mennyivel nő a több éve oktató tanárok fizetése, és mi a helyzet a gyakornoki státuszban lévőkkel? Íme, az adatok.  Tovább »

Bár ez eddig sem volt kérdéses, hatalmas különbségek vannak a tanári fizetésekben nemzetközi szinten.  Tovább »

November 30-ig kell elkészítenie a portfólióját 30 ezer, minősítési eljárásban részt vevő pedagógusnak.  Tovább »

30 ezer tanár vesz részt a 2016-os minősítési eljáráson, hogy aztán 2017-től többet kereshessen.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X