Két hetük maradt a portfólió összeállítására és feltöltésére azoknak a tanároknak, akik 2015-től már a pedagógus II kategóriába szeretnének kerülni.  Tovább »

Semjén Zsolt szerint Hoffmann Rózsa "emblematikus szereplője" lesz a következő Országgyűlésnek oktatási ügyekben.  Tovább »

Április végéig jelentkezhetnek a 2015-ös minősítési eljárásra azok a pedagógusok, akik megfelelnek a feltételeknek, és 2016-tól magasabb fizetést...  Tovább »

Mennyivel keresnek kevesebbet azok a pedagógusok, akik nem végzettségüknek megfelelő munkakört töltenek be?  Tovább »

Évi nettó egymillió forintot is bukhattak a pedagógusok a szeptemberben bevezetett életpályamodellen, de hasonló összeget akár nyerni is tudtak -...  Tovább »

Egyre többet lehet tudni arról, hogyan ellenőrzik majd a tanfelügyelők a pedagógusok munkáját - a tanároknak például egy személyes interjún is részt...  Tovább »

Dokumentumokat elemeznek, tanári és iskolaigazgatói interjút készítenek és órákat is látogatnak szeptembertől a tanfelügyelők.  Tovább »

Legalább négy-hat hónapot kell portfóliókészítésre szánniuk azoknak a pedagógusoknak, akik a 2015-ös minősítési eljáráson vesznek részt.  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) szerint a munkakörük alapján nőtt a pedagógusok bére, és ahol mégis előfordult, hogy nem a...  Tovább »

Hónapokig tartó munka vár a portfóliókészítő pedagógusokra - ismeri el az Oktatási Hivatal hivatalos, kibővített útmutatója, amely...  Tovább »

Miskolc és Pécs mellett Nyíregyházán, Kecskeméten, Keszthelyen és Szigetváron is alacsonyabb kategóriába soroltak egyetemi végzettséggel rendelkező...  Tovább »

Huszonnégy pontban foglalta össze az elmúlt négy év oktatáspolitikai intézkedéseit a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

Több hónapos munka elé néznek azok a pedagógusok, akik részt vesznek a 2015-ös minősítési eljárásban.  Tovább »

Már nyilvánosságra hozták, kiket és hogyan ellenőriznek majd tanfelügyelők. Mikor kezdődnek az óralátogatások? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A miskolci tanárok tudhattak arról, hogy korábban aláírt szerződésüket megváltoztatták, még a Klebelsberg...  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Ballagás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X