Több évfolyamon kell az új tantervek alapján tanítani, indul a tanfelügyelet, megalakult a pedagóguskar, és emelkedik a fizetés.  Tovább »

Szeptembertől újabb 5-12 ezer forinttal emelkedik a pedagógusok bére, a pályakezdők így 165 ezret vihetnek haza, a legidősebb kollegák pedig akár...  Tovább »

5700-6800 forinttal keresnek többet szeptembertől az alap- és a mesterdiplomás pályakezdő pedagógusok, akikről két év "gyakornokság" után a minősítő...  Tovább »

A köznevelési államtitkárság valószínűleg több pályázóra számított, de csak 19 136 pedagógus jelentkezett a 2015-ös minősítési eljárásra – rájuk...  Tovább »

(x)

DF diplomások – életrevaló, sikeres munkavállalók!

A Dunaújvárosi Főiskola piacképes gyakorlati tudást, rendszerszemléletet, kapcsolati tőkét ad és életre nevel.  Tovább »

Több ezer pedagógus sorsa dőlt el az elmúlt napokban: az oktatásért felelős miniszter minden évben június 20-ig dönt...  Tovább »

2015 januárjában várhatóan több mint húszezer tanár és tanító lép át a "pedagógus II" kategóriába - már ha portfóliójuk megfelel a feltételeknek.  Tovább »

Indokolt a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) működésének áttekintése, a szükséges változtatások - szakmai egyeztetéseken alapuló -...  Tovább »

Nem nőttek a munkaterhek, miközben béremelést kaptak a tanárok - mondta Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár a...  Tovább »

A feltöltésre jogosult pedagógusok háromnegyede véglegesítette portfólióját - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.  Tovább »

Szerdáig tölthetik fel portfóliójukat azok a pedagógusok, akik 2015-től már a pedagógus II kategóriába lépnének.  Tovább »

A napokban választják azokat a tanárokat, akik a következő években alapvetően határozzák meg társaik életét.  Tovább »

Káros, nem az eredeti célt szolgálja az, ahogyan bevezették a pedagógusminősítési rendszert - mondta Falus Iván oktatáskutató.  Tovább »

Két hetük maradt a portfólió összeállítására és feltöltésére azoknak a tanároknak, akik 2015-től már a pedagógus II kategóriába szeretnének kerülni.  Tovább »

Semjén Zsolt szerint Hoffmann Rózsa "emblematikus szereplője" lesz a következő Országgyűlésnek oktatási ügyekben.  Tovább »

Április végéig jelentkezhetnek a 2015-ös minősítési eljárásra azok a pedagógusok, akik megfelelnek a feltételeknek, és 2016-tól magasabb fizetést...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X