A tanárok túlterheltek, miközben a Klik azt állítja, csak 24 órát dolgoznak egy héten.  Tovább »

Kell-e fizetnie a minősítési eljárásért azoknak a tanároknak, akik nyolc éven belül nyugdíjba mennek? Mi a helyzet a többiekkel?  Tovább »

Az idén induló tanfelügyeleti rendszer keretében a tervek szerint már az első évben közel 30 ezer pedagógust értékelnek, de az iskoláknak és az...  Tovább »

Április 30-ig jelentkezhetnek a tanárok a 2016-os minősítési eljárásra: mitől függ, hogy magasabb fizetési fokozatba léphetnek-e? Íme, a részletek.  Tovább »

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

Harmincezer pedagógus vehet részt a 2016-os minősítési eljáráson, összeszedtük a legfontosabb dátumokat, amikre érdemes figyelni.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a tanárok 2016-os minősítési eljárására, ezért összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az átsorolásról is.  Tovább »

Április 30-ig jelentkezhetnek a tanárok a 2016-os minősítési eljárásra: a tanároknak portfóliót kell készíteniük és egy vizsgán is részt kell venniük.  Tovább »

Harmincezer pedagógus vehet részt 2016-ban minősítési eljáráson, és kerülhet magasabb fizetési kategóriába. Íme, a részletek.  Tovább »

Az ombudsman számos problémát tárt fel a pedagógus-életpályamodell kapcsán.  Tovább »

Néhány ponton módosítják a pedagógus-előmeneteli rendszerről szóló kormányrendeletet, majd ez után a pedagógusok minősítési rendszeréről szóló...  Tovább »

Idén 38,5 milliárd forinttal jut több pedagógusbérre az állami központi költségvetésből, mint tavaly, és a pedagógus II.  Tovább »

Mennyit keresnek januártól a különböző kategóriába sorolt pedagógusok? Itt találjátok az összes adatot - magyarázatokkal együtt.  Tovább »

Mennyit keresnek 2015 első felében azok a pedagógusok, akik a 2014-es minősítésen megfeleltek, ezért a mesterpedagógusi kategóriába léphetnek?  Tovább »

Az eduline becslései szerint februártól havi 3-6 ezer forintos emelést buknak a pedagógusok azzal, hogy a parlament rábólintott a 2015-ös...  Tovább »

A pedagógus-életpálya és a hozzá kapcsolódó keresettöbblet fedezete egyaránt rendelkezésre áll a jövő évi költségvetésben, minden ellenkező...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X