Keményhangú közleményben cáfolta meg Czunyiné Bertalan Judit tegnapi állításait a PDSZ.  Tovább »

November 30-ig kell feltölteniük a portfóliójukat azoknak a tanároknak, akiket 2016-ban minősítenek. Milyen dokumentumokat kell összegyűjteni?  Tovább »

Önértékelési csoportok alakulnak az iskolákban, a tanárok kétévente egymást osztályozzák majd, de a szülők is kapnak kérdőívet. Íme, a részletek.  Tovább »

Hónapokig váratja az Oktatási Hivatal a tanárokat, mire közli, mikor számíthatnak a minősítési eljárásra.  Tovább »

(x)

Új név, változatlan értékek a Budapesti Metropolitan Főiskolán

A volt Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hallgatói szeptemberben már a nevében megújult Metropolitan Főiskolán kezdik meg a tanévet.  Tovább »

Újabb megalázó feladatot kaptak a tanárok: most már egymást kell megfigyelniük és a belső ellenőröknek elmondani, miket tapasztaltak.  Tovább »

Mennyivel nő a több éve oktató tanárok fizetése, és mi a helyzet a gyakornoki státuszban lévőkkel? Íme, az adatok.  Tovább »

Bár ez eddig sem volt kérdéses, hatalmas különbségek vannak a tanári fizetésekben nemzetközi szinten.  Tovább »

November 30-ig kell elkészítenie a portfólióját 30 ezer, minősítési eljárásban részt vevő pedagógusnak.  Tovább »

30 ezer tanár vesz részt a 2016-os minősítési eljáráson, hogy aztán 2017-től többet kereshessen.  Tovább »

Mennyit visznek haza a következő tanévben a gyakornok kategóriába sorolt pedagógusok? Megnéztük.  Tovább »

November 30-ig a kezdő pedagógusoknak is el kell készíteniük portfóliójukat - milyen dokumentumokat kell összeállítani? Milyen lesz a védés?  Tovább »

Nem csak portfóliót kell készíteniük a minősítési eljárásban részt vevő tanároknak, de meg is kell azt védeniük. Íme, a részletek.  Tovább »

Milyen fizetésre számíthatnak a 6-8 éve a pályán lévő, egyetemi végzettségű pedagógusok? Mi a helyzet a főiskolai végzettségűekkel?  Tovább »

30 ezer tanárnak minősítési eljárásban kell részt vennie, több mint 12 ezer pedagógust pedig tanfelügyelők ellenőriznek jövőre.  Tovább »

November 30-ig kell feltölteniük a portfóliót azoknak a tanároknak, akik 2016-ban vesznek részt minősítési eljáráson.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X