Harmincezer pedagógus vehet részt 2016-ban minősítési eljáráson, és kerülhet magasabb fizetési kategóriába. Íme, a részletek.  Tovább »

Az ombudsman számos problémát tárt fel a pedagógus-életpályamodell kapcsán.  Tovább »

Néhány ponton módosítják a pedagógus-előmeneteli rendszerről szóló kormányrendeletet, majd ez után a pedagógusok minősítési rendszeréről szóló...  Tovább »

Idén 38,5 milliárd forinttal jut több pedagógusbérre az állami központi költségvetésből, mint tavaly, és a pedagógus II.  Tovább »

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Mennyit keresnek januártól a különböző kategóriába sorolt pedagógusok? Itt találjátok az összes adatot - magyarázatokkal együtt.  Tovább »

Mennyit keresnek 2015 első felében azok a pedagógusok, akik a 2014-es minősítésen megfeleltek, ezért a mesterpedagógusi kategóriába léphetnek?  Tovább »

Az eduline becslései szerint februártól havi 3-6 ezer forintos emelést buknak a pedagógusok azzal, hogy a parlament rábólintott a 2015-ös...  Tovább »

A pedagógus-életpálya és a hozzá kapcsolódó keresettöbblet fedezete egyaránt rendelkezésre áll a jövő évi költségvetésben, minden ellenkező...  Tovább »

A pedagógusok 2013-ban 50 százalékos béremelést kaptak, és akkor arról is döntöttek, hogy egy életpályamodellt vezetnek be az ágazatban.  Tovább »

Az Országgyűlés mai, várhatóan idei utolsó előtti ülésén szavaz a jövő évi költségvetésről és a vasárnapi pihenőnap bevezetéséről.  Tovább »

A Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) azt kéri, hogy az előterjesztők és a döntéshozók vonják vissza a költségvetési törvény azon pontját, amely...  Tovább »

Mennyit keresnek januártól azok a tanárok, tanítók és óvodapedagógusok, akik a 2014-es minősítési eljáráson megfeleltek, így 2015.  Tovább »

Már csak egy napig dolgozhatnak portfóliójukon a minősítési eljárásra jelentkező pedagógusok - december 1-jén 23 óráig kell feltölteni a...  Tovább »

Egy nappal több idejük lesz a portfólió feltöltésére azoknak a tanároknak, akik 2015-ben vesznek részt minősítési eljáráson.  Tovább »

Mindössze fél éve lesz a Nemzetgazdasági Minisztériumnak (NGM) arra, hogy a szakképző iskolákat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól (KLIK)...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X