Mennyit keresnek januártól a különböző kategóriába sorolt pedagógusok? Itt találjátok az összes adatot - magyarázatokkal együtt.  Tovább »

Mennyit keresnek 2015 első felében azok a pedagógusok, akik a 2014-es minősítésen megfeleltek, ezért a mesterpedagógusi kategóriába léphetnek?  Tovább »

Az eduline becslései szerint februártól havi 3-6 ezer forintos emelést buknak a pedagógusok azzal, hogy a parlament rábólintott a 2015-ös...  Tovább »

A pedagógus-életpálya és a hozzá kapcsolódó keresettöbblet fedezete egyaránt rendelkezésre áll a jövő évi költségvetésben, minden ellenkező...  Tovább »

(x)

SZIE: Budapesttől Gyuláig egy egyetem

A Szent István Egyetemre jelentkező hallgatók mind tudatosabban választják a hét karú, hat városban működő, gödöllői központú univerzitást.  Tovább »

A pedagógusok 2013-ban 50 százalékos béremelést kaptak, és akkor arról is döntöttek, hogy egy életpályamodellt vezetnek be az ágazatban.  Tovább »

Az Országgyűlés mai, várhatóan idei utolsó előtti ülésén szavaz a jövő évi költségvetésről és a vasárnapi pihenőnap bevezetéséről.  Tovább »

A Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) azt kéri, hogy az előterjesztők és a döntéshozók vonják vissza a költségvetési törvény azon pontját, amely...  Tovább »

Mennyit keresnek januártól azok a tanárok, tanítók és óvodapedagógusok, akik a 2014-es minősítési eljáráson megfeleltek, így 2015.  Tovább »

Már csak egy napig dolgozhatnak portfóliójukon a minősítési eljárásra jelentkező pedagógusok - december 1-jén 23 óráig kell feltölteni a...  Tovább »

Egy nappal több idejük lesz a portfólió feltöltésére azoknak a tanároknak, akik 2015-ben vesznek részt minősítési eljáráson.  Tovább »

Mindössze fél éve lesz a Nemzetgazdasági Minisztériumnak (NGM) arra, hogy a szakképző iskolákat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól (KLIK)...  Tovább »

November 30-ig a kezdő pedagógusoknak is el kell készíteniük portfóliójukat - milyen dokumentumokat kell összeállítani? Milyen lesz a védés?  Tovább »

November 30-ig készíthetik el portfóliójukat azok a tanárok, akik 2016. január 1-jétől a pedagógus II kategóriába szeretnének kerülni.  Tovább »

Meddig kell leadni a tanári portfóliót? Mikor kerülnek át pedagógus II kategóriába a minősített tanárok és tanítók?  Tovább »

Emelt fizetés érkezik a pedagógusok bankszámlájára október első napjaiban - de ki jár igazán jól a tavaly beígért fizetésemelés második ütemével?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X