Mindössze fél éve lesz a Nemzetgazdasági Minisztériumnak (NGM) arra, hogy a szakképző iskolákat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól (KLIK)...  Tovább »

November 30-ig a kezdő pedagógusoknak is el kell készíteniük portfóliójukat - milyen dokumentumokat kell összeállítani? Milyen lesz a védés?  Tovább »

November 30-ig készíthetik el portfóliójukat azok a tanárok, akik 2016. január 1-jétől a pedagógus II kategóriába szeretnének kerülni.  Tovább »

Meddig kell leadni a tanári portfóliót? Mikor kerülnek át pedagógus II kategóriába a minősített tanárok és tanítók?  Tovább »

(x)

Gondoskodjon magáról is!

A középiskolások, egyetemisták szüleinek többsége valószínűleg gyermeke jövőjét tartja legfontosabbnak. Sokan még saját jövőjükről is megfeledkeznek.  Tovább »

Emelt fizetés érkezik a pedagógusok bankszámlájára október első napjaiban - de ki jár igazán jól a tavaly beígért fizetésemelés második ütemével?  Tovább »

Milyen portfóliót kell leadniuk a minősítésre jelentkező pedagógusoknak november végéig? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Megnyílt a pedagógusminősítési rendszer egyszerűbb portfóliófeltöltés elektronikus felülete: azok a pedagógusok, akik szerepelnek az oktatásért...  Tovább »

Nemcsak azoknak a pedagógusoknak kell minősítő eljárásra jelentkezniük, akik magasabb fizetést szeretnének - a "gyakornok" kategóriába sorolt fiatal...  Tovább »

Mi vár a minősítési eljárásban részt vevő tanárokra a portfólióvédésen? Íme, a részletek.  Tovább »

Az új pedagógus-előmeneteli rendszer 2013.  Tovább »

Az iskolarendszer átalakításának, átszervezésének az volt a célja, hogy Magyarországon minden gyermek a képességeihez mérten tudjon a köznevelési...  Tovább »

Kevesebb dokumentumot kell csatolni a pedagógusok portfóliójához - derül ki abból az útmutatóból, amelynek módosított változatát hétfőn tette közzé...  Tovább »

Kevesebb dokumentumot kell csatolni a portfólióhoz - többek között ezt tartalmazza a minősítésre jelentkező...  Tovább »

A tanfelügyeleti rendszer zavartalan működéséhez legalább ötezer szakértő kell, a nyáron ezer, december közepéig további négyezer szakértő...  Tovább »

Mennyit keresnek szeptembertől a pedagógusok?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X