Szeptembertől 3,5 százalékkal emelik a pedagógusok bérét, amellyel főleg a régóta pályán lévő tanárok és a mesterpedagógusok járnak jól.  Tovább »

Ha nem jelentkeznek újabb minősítésre, nem kell 70 ezer forintot fizetniük azoknak a nyugdíj előtt álló tanároknak, akik regisztráltak a 2015-ös...  Tovább »

A legkésőbb 2023-ig nyugdíjba vonuló tanároknak elvileg nem kell részt venniük minősítési eljáráson, több ilyen pedagógust most mégis...  Tovább »

Még az idén felülvizsgálná a kormány a pedagógus-életpályamodellt, hogy kiderítsék, megfelelően honorálja-e az előmeneteli rendszer a hátrányos...  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Varga Mihály az Origónak adott interjújában elmondta, folytatja a kormány a megkezdett életpályamodelleket, a pedagógusok 10 százalékos béremelésre...  Tovább »

Idén folytatódik a pedagógus-előmeneteli rendszer bevezetése; csaknem 15 ezer pedagógus vesz részt minősítővizsgán vagy minősítési eljáráson...  Tovább »

A tanárok korántsem osztják a kormány lelkesedését oktatás terén.  Tovább »

A tanárok túlterheltek, miközben a Klik azt állítja, csak 24 órát dolgoznak egy héten.  Tovább »

Kell-e fizetnie a minősítési eljárásért azoknak a tanároknak, akik nyolc éven belül nyugdíjba mennek? Mi a helyzet a többiekkel?  Tovább »

Az idén induló tanfelügyeleti rendszer keretében a tervek szerint már az első évben közel 30 ezer pedagógust értékelnek, de az iskoláknak és az...  Tovább »

Április 30-ig jelentkezhetnek a tanárok a 2016-os minősítési eljárásra: mitől függ, hogy magasabb fizetési fokozatba léphetnek-e? Íme, a részletek.  Tovább »

Harmincezer pedagógus vehet részt a 2016-os minősítési eljáráson, összeszedtük a legfontosabb dátumokat, amikre érdemes figyelni.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a tanárok 2016-os minősítési eljárására, ezért összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az átsorolásról is.  Tovább »

Április 30-ig jelentkezhetnek a tanárok a 2016-os minősítési eljárásra: a tanároknak portfóliót kell készíteniük és egy vizsgán is részt kell venniük.  Tovább »

Harmincezer pedagógus vehet részt 2016-ban minősítési eljáráson, és kerülhet magasabb fizetési kategóriába. Íme, a részletek.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X