November 30-ig kell elkészítenie a portfólióját 30 ezer, minősítési eljárásban részt vevő pedagógusnak.  Tovább »

30 ezer tanár vesz részt a 2016-os minősítési eljáráson, hogy aztán 2017-től többet kereshessen.  Tovább »

Mennyit visznek haza a következő tanévben a gyakornok kategóriába sorolt pedagógusok? Megnéztük.  Tovább »

November 30-ig a kezdő pedagógusoknak is el kell készíteniük portfóliójukat - milyen dokumentumokat kell összeállítani? Milyen lesz a védés?  Tovább »

Nem csak portfóliót kell készíteniük a minősítési eljárásban részt vevő tanároknak, de meg is kell azt védeniük. Íme, a részletek.  Tovább »

Milyen fizetésre számíthatnak a 6-8 éve a pályán lévő, egyetemi végzettségű pedagógusok? Mi a helyzet a főiskolai végzettségűekkel?  Tovább »

30 ezer tanárnak minősítési eljárásban kell részt vennie, több mint 12 ezer pedagógust pedig tanfelügyelők ellenőriznek jövőre.  Tovább »

November 30-ig kell feltölteniük a portfóliót azoknak a tanároknak, akik 2016-ban vesznek részt minősítési eljáráson.  Tovább »

Szeptembertől 3,5 százalékkal emelik a pedagógusok bérét, amellyel főleg a régóta pályán lévő tanárok és a mesterpedagógusok járnak jól.  Tovább »

Ha nem jelentkeznek újabb minősítésre, nem kell 70 ezer forintot fizetniük azoknak a nyugdíj előtt álló tanároknak, akik regisztráltak a 2015-ös...  Tovább »

A legkésőbb 2023-ig nyugdíjba vonuló tanároknak elvileg nem kell részt venniük minősítési eljáráson, több ilyen pedagógust most mégis...  Tovább »

Még az idén felülvizsgálná a kormány a pedagógus-életpályamodellt, hogy kiderítsék, megfelelően honorálja-e az előmeneteli rendszer a hátrányos...  Tovább »

Varga Mihály az Origónak adott interjújában elmondta, folytatja a kormány a megkezdett életpályamodelleket, a pedagógusok 10 százalékos béremelésre...  Tovább »

Idén folytatódik a pedagógus-előmeneteli rendszer bevezetése; csaknem 15 ezer pedagógus vesz részt minősítővizsgán vagy minősítési eljáráson...  Tovább »

A tanárok korántsem osztják a kormány lelkesedését oktatás terén.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X