A Házi Gyermekorvosok Egyesülete (HGYE) szerint indokolatlan terhet ró a gyermekorvosokra az iskolai hiányzások igazolása, azért ezen a téren a...  Tovább »

Nagyobb szabadságot kellene adni a szülőknek hogy igazolhassák, ha egy ártatlanabb betegség miatt a gyermek otthon marad - erről Pölöskey Péter, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"És még mindig írjuk a sok felesleges igazolást" - írja Facebook-oldalán Korausz Etelka pomázi gyermekorvos, aki úgy tudja, egy pomázi iskola a...  Tovább »

Újabb fontos kérdés a felvételi pontszámításnál: mi történik azzal, aki megbukik az alkalmassági vizsgán és 0 pontot szerez? Itt a válasz:  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az iskolai orvosi igazolásokra vonatkozó szabályok módosítását kezdeményezi a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesülete; szerintük az orvosok és a...  Tovább »

Szigorodnak a jogosítvány megszerzésének feltételei. Ezentúl még egy dologra figyelnek majd oda az orvosok.  Tovább »

Száz óra közmunkára ítélték azt a 18 éves pálmonostorai diákot, aki egy internetről letöltött, nőgyógyász által készített "igazolást" adott...  Tovább »

Vádemelést javasol a rendőrség egy 15 éves fiú ellen, aki igazolást hamisított magának - közölte a Zala Megyei...  Tovább »

Távolléteket és tantárgyi kötelezettségek teljesítését igazoló hamis okiratokat állított ki diákoknak a közelmúltban a...  Tovább »

Orvosi pecsétekkel trükköző középiskolásokat kaptak el néhány hete Szigetváron.  Tovább »

Lopott orvosi bélyegzőt használva igazolt magának hiányzást Szigetvár környéki középiskolások egy csoportja az elmúlt tanévben; a hamisítás ügyében...  Tovább »

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) szerint jogszerűtlen, hogy egyes házi gyermekorvosok térítési díjat kérnek a táborozáshoz szükséges...  Tovább »

Hány óráról hiányozhatnak az általános- és középiskolások anélkül, hogy évet kellene ismételniük?  Tovább »

Verekedésért, puskázásért és az órai munkához szükséges tankönyvek és munkafüzetek hiányáért egyetlen tanár sem írhat be igazolatlan órát a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X