Összesen 267 449 hatodikos, nyolcadikos és tizedikes diák oldja meg ma a kompetenciamérés feladatlapjait.  Tovább »

A 2016/17-es tanév országos kompetenciamérésének matematikai feladataiból állítottunk össze nektek egy kvízt. A feladatok a 10.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A budapesti Zrínyi Miklós Gimnázium, a makói József Attila Gimnázium, a mátészalkai Budai Nagy Antal Szakgimnázium, a kisvárdai Bessenyei György...  Tovább »

Több tízezer szülő áll komoly döntés előtt, április közepén tartják az általános iskolák a beiratkozást.  Tovább »

hirdetés

Ezekkel a feladatokkal kell boldogulnia egy tizedikes, tehát 16 éves diáknak.  Tovább »

Nyilvánossá tette az Oktatási Hivatal a tavaly májusban végzett kompetenciamérés eredményeit. A szövegértési- és matematikai tesztet a 6., 8. és 10.  Tovább »

Az Országos Kompetenciamérésre került sor ma minden iskola 6., 8. és 10. évfolyamán, hogy képet kaphassanak a szakemberek a diákok fejlődéséről.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal február végére feldolgozta az Országos Kompetenciamérés (OKM) 2015-ös eredményeit, mely a hatodikos, nyolcadikos és tizedikes...  Tovább »

A szakiskolások jó része aggasztóan gyenge alapképzésekkel kerül ki a munkaerőpiacra.  Tovább »

Majdnem 270 ezer, 6., 8. és 10. osztályos diák töltötte ki szerdán az idei kompetenciamérés matematikai és szövegértési feladatsorát.  Tovább »

Szerdán tartják a kompetenciamérést az iskolákban, ezen a napon a 6., a 8. és a 10.  Tovább »

Szerdán tartják az országos kompetenciamérést - a tesztet az összes hatodikos, nyolcadikos és tizedikes diáknak ki...  Tovább »

Nem mindegy, hogy Baranyában, Borsodban vagy Budapesten él a diák, és az sem, hogy nyolcadikosként még általános iskolás, vagy már bekerült...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2013-as országos kompetenciamérés eredményeit, amelyből kiderült: matekból a fiúk, szövegértésből a lányok teljesítenek...  Tovább »

A tanulók matematikai képességei a hatodikról a nyolcadik évfolyamra jelentős mértékben fejlődnek, míg a nyolcadikról...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X