Az MSZP arra szólítja fel Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt, érje el, hogy a pedagógus-életpályamodell...  Tovább »

Parlamenti vitanapot és parlamenti bizottság létrehozását kezdeményezi a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az új köznevelési törvény nagy változásokat hoz, de nem egyszerre, és nem a tanárok kizsákmányolásával - mondta...  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint az eddigi liberálisabb oktatási rendszerrel szemben erősen...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesülete (MTTOE) szerint lesz elegendő pedagógus a mindennapos testnevelésórák...  Tovább »

Nemcsak a bírák, hanem a rektorok is elbúcsúzhatnak posztjuktól 65 éves korukban – erre Kis Norbert helyettes államtitkár emlékeztette az állami...  Tovább »

Átalakul a felsőoktatás finanszírozási rendszere, az oktatási államtitkárság tervei szerint a normatív alapú...  Tovább »

Az oktatási államtitkár a felsőoktatási és a köznevelési törvény végrehajtási rendeleteinek készítése során szoros...  Tovább »

Négyoldalas dokumentumban foglalta össze a decemberben elfogadott új felsőoktatási törvény és az elmúlt két hónap...  Tovább »

Akkor vagyunk csak képesek oktatáspolitikáról informáltan gondolkodni, ha nem kiüresedett politikai narratívákból...  Tovább »

Az ombudsman a jövőben különös figyelemmel kívánja nyomon követni a köznevelési törvénynek az esélyegyenlőségre és a...  Tovább »

Andrulla Vasziliu EU-biztos megbeszélést folytatott pénteken Brüsszelben Jávor Andrással, a Nemzeti Erőforrás...  Tovább »

Online tájékoztatósorozatot indít az oktatási, nevelési intézményeknek a Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatási...  Tovább »

„A mai világ egyik legismertebb és legnagyobb tekintélynek örvendő személyisége, a Katolikus Egyház feje, őszentsége...  Tovább »

Sem a diákok, sem a tanárok nem unatkozhattak 2011-ben, és úgy tűnik, 2012-ben sem lesz ez másként.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X