Nyelvvizsgázni szeretnétek, hogy többletpontot kaphassatok a felvételin? Íme, a legfontosabb tudnivalók a határidőkről és a nyelvvizsgatípusokról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hol találjátok az államilag elismert nyelvvizsgák listáját? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem döntöttétek el, melyik vizsgaközpontba jelentkezzetek?  Tovább »

hirdetés

Hogyan "cserélhetitek be" alacsonyabb szintű nyelvvizsgára a felsőfokú szóbelit vagy írásbelit? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Milyen szinteken tehettek nyelvvizsgát? "Beváltható''-e egy felsőfokú szóbeli egy komplex középfokúra?  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek a legnépszerűbb általános nyelvvizsgákért? Változtak-e az árak? Megnéztük.  Tovább »

Nyelvvizsgázni szeretnétek, hogy többletpontot kaphassatok a felvételin? Íme, a legfontosabb tudnivalók a határidőkről és a nyelvvizsgatípusokról.  Tovább »

Milyen feladatokra számíthattok, és mennyit kell fizetnetek az egyes nyelvvizsgákért? Hány százalékot kell elérnetek, hogy kapjatok bizonyítványt?  Tovább »

Milyen feladatokból állnak a különböző nyelvvizsgák? Mennyit kell fizetni az írásbeliért és a szóbeliért?  Tovább »

Mennyibe kerülnek a nyári nyelvtanfolyamok? Mennyit kell fizetnetek a nyelvvizsgáért a különböző nyelviskolákban? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Tombol a nyár, beköszöntött a fesztiválszezon, és lassan vége a vizsgaidőszaknak is – de mi van, ha a legnagyobb kihívás még előttetek áll?  Tovább »

Jár-e többletpont a nyelvvizsgáért, ha nem kapjátok meg a nyelvvizsga-bizonyítványt július 10-ig? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy győri férfi ellen, aki olyan nyelvvizsgát adott le az egyetemen, amely nem...  Tovább »

Mennyit kell fizetni a népszerű nyelvvizsgatípusokért? Változtak-e az árak az előző évhez képest? Megnéztük.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X