Tavaly 26 ezerrel kevesebben próbálkoztak nyelvvizsgát szerezni mint 2016-ban - írta szerdai lapszámában a Világgazdaság.  Tovább »

51 689 - ennyien tettek nyelvvizsgát 2016-ban a 14-19 évesek közül, vagyis valamivel többen szereztek bizonyítványt, mint egy évvel korábban.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Július 12-ig tart az ügyintézési időszak a felvételizőknek. Mit lehet ez idő alatt tenni, és mi az, amin már nem lehet változtatni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgázni szeretnétek, hogy többletpontot kaphassatok a felvételin? Íme, a legfontosabb tudnivalók a határidőkről és a nyelvvizsgatípusokról.  Tovább »

Hol találjátok az államilag elismert nyelvvizsgák listáját? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Nyelvvizsgázni szeretnétek, de még nem döntöttétek el, melyik vizsgaközpontba jelentkezzetek?  Tovább »

Hogyan "cserélhetitek be" alacsonyabb szintű nyelvvizsgára a felsőfokú szóbelit vagy írásbelit? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Milyen szinteken tehettek nyelvvizsgát? "Beváltható''-e egy felsőfokú szóbeli egy komplex középfokúra?  Tovább »

Mennyit kell fizetnetek a legnépszerűbb általános nyelvvizsgákért? Változtak-e az árak? Megnéztük.  Tovább »

Nyelvvizsgázni szeretnétek, hogy többletpontot kaphassatok a felvételin? Íme, a legfontosabb tudnivalók a határidőkről és a nyelvvizsgatípusokról.  Tovább »

Milyen feladatokra számíthattok, és mennyit kell fizetnetek az egyes nyelvvizsgákért? Hány százalékot kell elérnetek, hogy kapjatok bizonyítványt?  Tovább »

Milyen feladatokból állnak a különböző nyelvvizsgák? Mennyit kell fizetni az írásbeliért és a szóbeliért?  Tovább »

Mennyibe kerülnek a nyári nyelvtanfolyamok? Mennyit kell fizetnetek a nyelvvizsgáért a különböző nyelviskolákban? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Tombol a nyár, beköszöntött a fesztiválszezon, és lassan vége a vizsgaidőszaknak is – de mi van, ha a legnagyobb kihívás még előttetek áll?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X