A nyári szünet valójában nem olyan felhőtlen időszak, mint ahogy azt gondolnánk, és nem csak a szülők számára.  Tovább »

A délkelet-kínai Fucsien tartományból huszonkét pedagógus érkezett július közepén a X.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Influencerek, tartalom-előállítás, tartalomfogyasztás, közösségi oldalak, biztonság - erről is szó lesz a Medu Camp Influencer Táborban.  Tovább »

Idén először a Werk filmes nyári tábort szervez középiskolásoknak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

2018. július 17-től 24-ig rendezik meg a Studium Generale (SG) ingyenes nyári táborát Baján. Ha jövőre érettségiztek, ezt ne hagyjátok ki.  Tovább »

Idén nyáron összesen 1200 gyermek táboroztatására különböző tematikájú - például "harcos", hadtörténeti, búvár, légierős, sport - honvédelmi...  Tovább »

A Tatabányai Járásbíróság egy év tíz hónap fogházra ítélt csütörtökön egy fiatalkorú fiút, aki egy diáktáborban kiskorú sértettet kényszerített...  Tovább »

200 ezer gyerek megy nyáron valamilyen táborba, egy hétért 30-45 ezer forint az átlagos ár.  Tovább »

Egyre több gyerek tölti táborozással a szünidőt, az idén rekordot dönthet számuk - olvasható a csütörtöki Világgazdaságban.  Tovább »

Közeledsz az érettségi felé? Téged is rengeteg minden érdekel? Te sem vagy tisztában a lehetőségeiddel?  Tovább »

A 2017-es Így dolgozunk mi tábor résztvevőit kérdeztük, nekik mit adott az együtt töltött hét.  Tovább »

Pályaorientáció, soft skillek fejlesztése, inspiráció és egy társadalmi projekt. Négy kifejezés, az Így dolgozunk mi tábor alapkövei.  Tovább »

Idén harmadszor is sikeresen zárult az Így dolgozunk mi által szervezett tábor, megkérdeztük, hogy a résztvevők az egy hét alatt milyen élményekkel...  Tovább »

Ma befejeződik a 2016/17-es tanév, és kezdetét veszi a két és fél hónapos nyári szünet több mint 1, 2 millió általános iskolás és középiskolás...  Tovább »

Tizenegyedikesek vagytok, és jövőre a lehető legtöbb pontot szeretnétek szerezni az érettségin?  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X