A magyar, a matek, a töri és az angol után jöjjenek az elmúlt évek emelt szintű feladatsorai németből - vészesen közeleg az érettségi, kezdejetek el...  Tovább »

Két hónap múlva kezdődnek a 2013-as tavaszi érettségi vizsgák: sorozatunk mai részében az elmúlt évek feladatsorait és megoldókulcsait nézhetitek át...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyilvánosságra hozta a szerdai németérettségi feladatsorát és a hivatalos javítókulcsot az Oktatási Hivatal - középszinten 1377-en, emelt szinten...  Tovább »

Több mint 23 ezren érettségiznek idén németből - összegyűjtöttük azokat a tételeket, amelyeket az eduline olvasói töltöttek fel a puska.hu-ra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az emelt szintű németérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal - innen a feladatsort és a javítókulcsot is letölthetitek.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű németérettségi feladatsorát és hivatalos javítókulcsát az Oktatási Hivatal - innen mindkettőt letölthetitek.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű németérettségi utolsó, az íráskészséget tesztelő feladatsorának nem hivatalos javítókulcsát.  Tovább »

Délelőtt 11 órakor ért véget a középszintű németérettségi - a hallás utáni szövegértés feladatsorára harminc percet kaptak a vizsgázók.  Tovább »

Idén is harminc perc alatt kellett megoldani a középszintű németérettségi nyelvhelyességi feladatsorát.  Tovább »

A világ leghíresebb karneváljairól és egy mesegyűjteményről szóló szöveget is kellett értelmezniük a vizsgázóknak a középszintű németérettségin.  Tovább »

A világ leghíresebb karneváljairól, a vegetarianus étrendről, szibériai utazásokról és egy különleges hotelről szóló...  Tovább »

Rendben megkezdődtek a német írásbeli érettségi vizsgák péntek reggel országszerte, fennakadásról nem érkezett jelzés...  Tovább »

A némettel folytatódik a 2012-es érettségi - itt minden infót megtaláltok, folyamatosan figyelemmel követjük az eseményeket, 13 órakor pedig jövünk...  Tovább »

Pénteken a némettel folytatódik az érettségi: középszinten több mint 23 ezren, emelt szinten 2600-an vizsgáznak.  Tovább »

Több mint 27 ezren érettségiztek közép- és emelt szinten németből tavaly májusban - valószínűleg idén is ugyanígy alakul majd a jelentkezők száma.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X