Az új köznevelési törvény „által elindított változások valójában egy helyen – az óvodákban – jelentettek pozitív elmozdulást, nem kellene ezt is...  Tovább »

Amilyen rövid ez a felirat, annyi hiba van benne - újabb fotót ajánlunk nektek (elrettentésképpen) a helyesírás.hu Facebook-oldaláról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megtaláljátok a helyesírási hibát ezen a fotón?  Tovább »

"Amilyen rövid, annyi hiba van ebben a feliratban" - így minősítették a következő fotót a helyesiras.hu Facebook-oldal szerkesztői. Jogosan.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szombat reggelre is hoztunk nektek egy gyakori helyesírási hibát, a helyesiras.hu Facebook-oldalának egyik követője szúrta ki.  Tovább »

Ne égj be az első, egyetemi oktatódnak írott levéllel, ellenőrizd le a helyesírásod!  Tovább »

Nem is kínos, inkább vicces. Vagy inkább őszinte?  Tovább »

Korábban az ifjú kereszténydemokraták kritizálták a tudományterület miatt az ELTE-t.  Tovább »

Ezt sajnos senki sem nézte át, mielőtt kikerült volna.  Tovább »

Jól áll Magyarország a térség többi országához képest, ha az Európai Kutatási Tanács által odaítélt pályázati pénzek eloszlását nézzük.  Tovább »

Ha eddig nem tettétek volna, nézzétek meg az MTA helyesírással foglalkozó Facebook-oldalát.  Tovább »

A Tanácsköztársaság története és a történelemhamisítás kérdése, Szigetvár ostroma egy játékprogrammal életre keltve, a 2033-as Mars-misszió, a dunai...  Tovább »

Valószínűleg a melyik szóból eredeztetik sokan, de nem így írják helyesen.  Tovább »

Ciki lehet helyesírási hibával elküldeni egy levelet a leendő munkaadónak, vagy a tanárodnak, de szerencsére ez ma könnyebben kiküszöbölhető, mint...  Tovább »

Elérhetővé tette a Magyar Tudományos Akadémia annak a konferenciának a felvételét, melyen a PISA-teszt magyar részről...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X