Öt nehézségi kategóriába sorolja a világ nyelveit az amerikai kormány külföldi ügyekkel kapcsolatos képzéseit végző legnagyobb beszállítója, a...  Tovább »

Ma van a magyar nyelv napja: két olyan nyelvi tesztet ajánlunk nektek ma estére, amellyel próbára tehetitek tudásotokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tényleg megtanulhatatlan a magyar nyelv? Tényleg a megszentségteleníthetetlenkedéseitekért a leghosszabb szó a világon?  Tovább »

Biztosan ti is találkoztatok már olyan, feltehetően külföldi mémekkel, amelyek középpontjában a magyar nyelv és életérzés áll.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hány százaléktól van meg a kettes a magyarérettségin?  Tovább »

Ma reggel a magyarérettségivel kezdődik az idei vizsgaszezon első hete. Összeszedtük, mit kell tudni a vizsgáról, ami több ponton is változott idén.  Tovább »

Hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbeli vizsgákkal folytatódnak az idei érettségik. A mostani vizsgákon összesen 108 500 diák ad számot tudásáról.  Tovább »

Mennyi idő áll rendelkezésükre a vizsgázóknak a magyarérettségin? Hogyan pontoznak és milyen segédeszközök használhatók? Segítünk eligazodni.  Tovább »

Korábban híre ment, hogy az ukrán kormány háttrébe szorítja a kisebbségek nyelveit, de az uniós biztos szerint ez nincs így.  Tovább »

Azt hitte, hogy jiddist tanult egy film kedvéért, de rá kell cáfolnunk.  Tovább »

A magyarok szívéhez a nyelvükön át vezet az út.  Tovább »

A hagyományoknak megfelelően hétfő reggel a magyarral kezdődik a 2016-os őszi érettségi időszak.  Tovább »

Egy próbát megér - gondolhatta az üzletvezető.  Tovább »

Pedig ez már az állami tankönyvek javított kiadása.  Tovább »

Összességében jobb lett az idei érettségizők átlaga a tavalyiakénál.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X