Arany János portréja került a XII. kerületi BGSzC Budai Középiskola tűzfalára. Az Arany-emlékévhez kapcsolódó alkotást szerdán adták át.  Tovább »

Március 15-én számtalan helyre juthattok el ingyenesen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Március 15-től egészen húsvétig ingyenesen látogathatjátok a Szépművészeti Múzeum egyik legkülönlegesebb termét.  Tovább »

Idén március 15-én is díjtalanul válthattok jegyet a legtöbb budapesti múzeum kiállításaira. Lássuk, hogy hová juthattok el ingyen a nemzeti ünnepen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ebből a tesztből kiderül, mennyire vagytok képben Budapest kerületeivel. Lássuk, mennyire vagytok tájékozottak.  Tovább »

Összegyűjtöttünk pár programot, amelyekre érdemes lehet ellátogatni, ha egy kicsit szeretnétek kikapcsolódni a hétvégén és a jövő hét elején.  Tovább »

Hamarosan végetér az őszi szünet, azonban a hétvégén is lesznek olyan programok, amire érdemes lehet ellátogatni.  Tovább »

Szuper rejtvényt tett közzé Facebook-oldalán a Petőfi Irodalmi Múzeum: kitaláljátok az emojikból, melyik híres magyar versről van szó?  Tovább »

A nemzeti ünnepnapokon, vagyis március 15-én, augusztus 20-án és október 23-án, a múzeumok ingyenesen látogathatók.  Tovább »

Díjmentes vasúti utazással látogathatják a diákcsoportok az országos múzeumokat, valamint egyes nemzeti emlékhelyeket és műemlékeket a Magyar...  Tovább »

Ha a héten egy kis pihenésre vágytok, ajánlunk pár helyet Budapesten, ahová érdemes elmenni. Itt a jó idő és a szünet, mi lenne jobb egy esti sétánál?  Tovább »

A Petfői Irodalmi Múzeumban találkozott össze véletlenül az Ezt is elviszem magammal című szám két előadásmódja is, ugyanis Rájátszás koncert volt...  Tovább »

Ahogy arra már többször felhívtuk a figyelmeteket, a múzeumok állandó kiállításait a hónap egy napján ingyen nézhetik meg a 26 év alattiak.  Tovább »

Június 24-én Budapesten tizenötödik, vidéken tizenharmadik alkalommal rendezik meg a múzeumok éjszakáját.  Tovább »

A múzeumok állandó kiállításait a hónap egy napján ingyen nézhetik meg a 26 év alattiak, érdemes ezt a lehetőséget kihasználni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X